شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
03032011
منقوووووووول


باذنجان مقطع شرائح
بالعرض

نص كيلو لحم مفروم
شرائح طماطم
جبنة
مازوريلا

2 بصلة مفرومة
2 فص ثوم
4حبات طماطم
مفرومة

2 ملعقة صلصة
ماجي
حبة فلفل رومي مقطع احمر
واخضر

2 ملعقة كزبرة طازجة وشبت وكلهم
مفرومين

بهارات(ورق زعتر -كزبرة ناشفة-كركم -2
ملعقة سكر-ملح)

الصوص (3ملاعق جبن كاسات+علبة قشطة+نص كوب
ماء)اخلطيهم بخلاط الكاس

الباشاميل (5ملاعق طحين+نص كوب صغير من الزيت
ويقلبوا على النار الى ان يصير لونهم ذهبي +ثم نضيف لتر حليب بالتدريج ولمن يبدا
بالغليان نضيف بيضة وملح وبهارات ونحرك بسرعة صاروخية وقفلي النار بعدا)



1-قطعي الباذنجان بالعرض
واقليه


2- قلبي البصل حتى يصفر ثم اضيفي اللحمة والملح
وقلبيهم


3- ثم اضيفي الفلفل الرومي

4- اضيفي الشبت والكزبرة المفرومة

5- اضيفي الطماطم والماجي والصلصة والسكر واتركيها
تتسبك


6- الحين افرشي الصينية بنصف كمية الباذنجان المقلي

7-اضيفي اللحم

8- اضيفي الصوص

9-اضيفي ماتبقى من الباذنجان

10- اضيفي شرائح الطماطم

11- الان اضيفي الباشاميل

12- دخليها الفرن وثم حمريها من فوق

13 - النهاية


مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

في 03.03.11 20:20كليوباترا
انا هموت بجد انا جوعت منظرها فزيع تسلم ايديكي
حاوة اويييييييي هجربها ان شاء الله
avatar
يسلم مروركم
واو ياجامد يا جامد تسلم ايدك بجد شكلها يفتح النفس
avatar
@emy ghanem كتب:واو ياجامد يا جامد تسلم ايدك بجد شكلها يفتح النفس

يسلم مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى