المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 14 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 13 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

كليوباترا

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
02032011
هتقولولى ايه حكايتك النهاردة مع قرع العسل مرة مربى ومرة صينية حلويات هقولكم بمووووووووووت فيه بكل انواعه
ودلوقتى جبت ليكم صينية القرع بالبشاميل جاااااامدة انا عملت ليكم الطريقة بس نقلت من على النت المقادير ومعيارها بالظبط
المقادير
كيلو قرع عسل – كيلو سكر – 2
ملعقة صغيرة قرفة مطحونة - 150 جراما زبدة – 200 جرام دقيق - نصف لتر حليب -
500 جرام كريمة طازجة -2 صفار بيض - ملعقة صغيرة فانليا - نصف كوب من
الزبيب والمكسرات «حسب الرغبة
الطريقة

يقطع القرع مكعبات، ويسلق في
كوب ماء فقط، لأنه يحتوى على نسبة كبيرة من الماء سوف تظهر مع بدء النضج،
ويضاف له كيلو سكر وملعقة قرفة بعد تمام النضج يصفى القرع من الماء ويترك
الماء جانبا.


نضع الزبدة في وعاء على
النار، ويضاف لها الدقيق مع ماء القرع والحليب والفانليا حتى يتماسك الخليط
ويكون أثقل قليلا من الباشاميل العادي يرفع من على النار، ويضاف له صفار
البيض ونضربه بالمضرب حتى يتجانس الخليط نضع القرع في طاجن، ونضيف إليه
البشاميل والكريمة ويغطى بطبقة من الزبيب والمكسرات، ويرش الوجه بسكر خشن
ويدخل الفرن لمدة 45 دقيقة، وتكون نار الفرن متوسطة حتى يحمر الوجه. تقطع
وتقدم باردة
وبالهنا والشفا حبايب هارتىىىىىىىىىىىىى
ابقوا قولولى ايه رأيكم فى الالوانات دى ملهاش حل مش كدة

مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 02.03.11 19:08كليوباترا
بموت فيه يا ايمى تسلم ايديكى وتنسيق الموضوع روش جدا عايزين كلنا نلون كده بيلفت النظر ويبقي فيه بهجه تسلمي يا قمر
في 02.03.11 19:38emy ghanem
يسلملى طلتك انتى يا كوكيه يا حبيبة هارتى
avatar
في 02.03.11 21:39فاطمة الزهراء
تسلم ايدك انا بحبه جدا انا كمان وبعمله علطول
في 03.03.11 11:13emy ghanem
تسلميلى يا احلى بطة فى الدنيا
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى