منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
05022011


المقادير :
أربعه باذنجانات مقشره - أربعه قرون فلفل كبير حلو- ملح و
كركم و قرفه و زنجبيل و فلفل حار و قرنفل - كوب خل - ملعقتين كبيرتين من البصل
المبشور و الثوم

الطريقه :
يقطع الباذنجان و الفلفل الحلو قطع مناسبه يقدح الزيت
و تقلى فيه قطع الباذنجان و الفلفل و البصل و الثوم يذاب الكارى و باقى
البهارات فى ملعقتين من الخل و يترك مده ربع ساعه يضاف الخليط إلى
الباذنجان و الفلفل و يرفع على نار هادئه مده عشره دقائق مع التقليب بخفه
يصب باقى الخل و يستمر التسخين عده دقائق و يمكن إضافه القليل من الشطه و
يقدم
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى