منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
a.l.y.a.a
اميره برونزيه
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 10196
عدد المساهمات : 1078
الاوسمه :
25012011
بسم الله الرحمن الرحيم

الكابوريا




اول حاجه هنغسلها كويس
المقادير

بصله متقطعه حلقات
ثوم
كرفس اهم حاجه ده
وبقدونس وكسبره خضراء(ممكن تستغنى عنهم )ونحط كسبره وكمون ناشفين
وملح وفلفل اسود
وشويه زيت لتحمير
الطريقه

نجيب حله كبيره ونضع فيها زيت ونحط البصل يدبل بس مش يصفر وبعدين الثوم
والكرفس والكسبره والبقدونس
ونضع
على طول الكابوريا قلبيهم مع بعض وحطى ماء بس مش تغطيها يعنى شوفى
الكابوريا واصله لحد فين وحطى نصها مايه وحطى الملح والفلفل الاسود والكمون
الكسبره الناشفه

وغطيها وسبيها لغايه ما تديكى اللون البرتقالى الجميل بتاعها
وبالهنى والشفا وقدميهم مع طبق الارز بتاع السمك وبطاطس محمرح جميله وسلطه الطحينه وممكن كمان تشربوا الشربه بتاعتها جميله طعمها وريحتها حلوه قوى
جربوها ومش هتندموا وانا على فكره قيللكم اسرار المهنه من ناس اعرفهم شغلين فى مطعم كبير بتاع اسماك
بس متغلاش عليكم
وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 26.01.11 6:33ام يوسف
تسلم ايدك
avatar
في 27.01.11 0:55كليوباترا
تسلم ايديكى يا قمر
avatar
تسلمولى انتوا الاتنين يا رب
avatar
الله عليكي
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى