وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
منتدي وصفات كليوباترا


أهلا وسهلا بك إلى وصفات كليوباترا .
أهلا وسهلا بك ضيفنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، وفي حال رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 طريقه عمل الحواوشى بطريقتى .....بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
23012011
مُساهمةطريقه عمل الحواوشى بطريقتى .....بالصور



انا امبارح عملت حواوشى وقلت اصورهلكم بس هى الصور مش مظبوطه قوى معلش اصل اول مره اصور اكل
ان شاء الله المره اللى جايه اصور احسن من كده
نبتدى بئا
انا عايزاكى تقومى تدخلى المطبخ وتحضرى الحاجات دى

المقادير

1_نصف كيلو لحم مفروم (والكميه دى تكفى لعمل 5 ارغفه )
2_بصلايه كبيره وطمطمايه
3_بقدونس وكسبره خضراء
وثوم
وفلفل اخضر حــــــــــــامى

4_وليه

وملح وفلفل اسود وشطه لو عايزاها مشطشطه





الطريقه

نقطع المقادير زى ما انتوا شايفين كده والبصل قطع صغيره جداااا وبعدين نحمر البصل والثوم لغايه ما يبئا لونه اصفر ونحط الطماطم المقطعه





نسبها تدبل شويه وبعدين نحط البقدونس والكسبره والفلفل الحامى واللحمه المفرومه والليه ونضيف بئا الملح والفلفل الاسود
والشطه






ونسبها لغايه ما تستوى شويه اللحمه مش كتير يعنى من 5 _10 دقائق
وتبئا بالشكل ده والليه دى بتعمل طعم وريحه جامد جدااااااااااااا








نجيب بئا صاج والصاج اللى فى الصوره دا اللى بيبئا فى الفرن بتاع البوتاجاز
وتدهنيه بماده دهنيه وبردو تحطى فيه حتت من الليه الصغيره

وتقطعى العيش من الطرف بس مش كله يعنى حته تقدرى تحطى منها الخلطه دى بسهوله وانت مستريحه

وفى الوقت اللى بتحطى الخلطه فى العيش تولعى على الفرن على الاخر




ودخليه الفرن وسبيه لمده 5 دقائق والنار عاليه وبعدين وطى عليها شويه
ولو حسيتى انه ممكن يتحمص من تحت قوى ممكن تولعى الشوايه ثوانى علشان يحمر الرغيف من فوق

وبعد ما تطلعيه وحسيتى انه ناشف قوى حطيه فى اى حاجه وغطيه شويه هتلاقيه متحمص وطرى فى نفس الوقت تعرفى تاكليه




وقدميه مع سلطه طحينه
وبالهنا والشفا





كاتب الموضوع : a.l.y.a.a
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقه عمل الحواوشى بطريقتى .....بالصور :: تعاليق

الله انا بحب اوى الحواوشي
بس بعمله بطريقه تانيه خالص
انا بجيب المقادير اللى قلتى عليها بس التسويه مختلفه خالص
جربيها و قوليلي رايك
بصى اللحمه المفرومه بتحطيها نيه قبل ما تستوى فى العيش
و تجيبي طاسه بغطى و تحطى عليها نقطه زيت او سمنه و تحطى فيها الحواوشي و تعدى تقلبيها و غالبا هتحتاجى تحطى زيت او سمنه تانى مع نقطه مياه و هتبقى حلوة
و الف شكر على الطريقه الرائعه و التصوير حلو
تسلم ايديك
أنا بحب الحواوشي أوييييي

تسلم إيديكي Smile
جميل يا نفرتيتى انا سمعت بردو انا ممكن اخلط كل المقادير دى واحطها فى الرغيف من غير ما اسوى اللحمه يعنى كله نى بس خفت احسن الرغيف ينشف قوى وتكون اللحمه لسه نايه
اتفضلى يا miss.sاجبلك رغيف ؟

اهه ياريت تبعتيلي انا كمان واحد اصلى بحبه اوى اوى
 

طريقه عمل الحواوشى بطريقتى .....بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 6انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: