منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
18012011
انا جربت طريقة الشربينى في شوى الفراخ وطلعت تحفة زى اللى بشتريها بالضبط
فرخة مفتوحة من الظهر يعنى يكون صدرها فوق
بصلة كبيره طماطماية كبيره وياريت لو حمراء اوى
2معلقة كبيره زعتر 2 معلقة كبيره زيت زيتون
نص كوب خل ربع كوب عصير ليمون
معلقة كبيره كاتشاب ربع معلقة سكر
معلقة ملح ربع معلقة فلفل اسود ربع كمون
واى توابل بقي عندك اى حاجة عندك حطيها عليها
بس انا زودت رشة نعناع ناشف وريحان ناشف
بتاخدى المكونات دى كلها وتضربيها في الخلاط
وتصفيها وتتبلي الفرخة فيها علي الاقل 3 ساعات
وتشويها
بس انا سبتها في الخلطة دى وحطتها داخل الفرن لحد مبقت نص سواء
وبعدها حطتها علي الشواية ولما استوت حطيتها في طبق التقديم مع بقدونس
وبالهنا والشفاء
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 03.03.11 4:30روان
avatar
في 11.03.11 23:44كليوباترا
تسلم ايديكى يا ام يوسف يارب
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى