اعلان

فراخ شيف شربيني

ام يوسف
اميره ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمةام يوسف

اعلان
انا جربت طريقة الشربينى في شوى الفراخ وطلعت تحفة زى اللى بشتريها بالضبط
فرخة مفتوحة من الظهر يعنى يكون صدرها فوق
بصلة كبيره طماطماية كبيره وياريت لو حمراء اوى
2معلقة كبيره زعتر 2 معلقة كبيره زيت زيتون
نص كوب خل ربع كوب عصير ليمون
معلقة كبيره كاتشاب ربع معلقة سكر
معلقة ملح ربع معلقة فلفل اسود ربع كمون
واى توابل بقي عندك اى حاجة عندك حطيها عليها
بس انا زودت رشة نعناع ناشف وريحان ناشف
بتاخدى المكونات دى كلها وتضربيها في الخلاط
وتصفيها وتتبلي الفرخة فيها علي الاقل 3 ساعات
وتشويها
بس انا سبتها في الخلطة دى وحطتها داخل الفرن لحد مبقت نص سواء
وبعدها حطتها علي الشواية ولما استوت حطيتها في طبق التقديم مع بقدونس
وبالهنا والشفاء
اعلان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
فراخ شيف شربيني :: تعاليق
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه

مُساهمة في 03.03.11 4:30 من طرف روان

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 73586
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمة في 11.03.11 23:44 من طرف كليوباترا

تسلم ايديكى يا ام يوسف يارب

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى