منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
18012011
بسم الله بتجيبى الكوسه وتقطعييها حلقات مش تخينه ولا رفيعه وياريت تقطعيها بالورب تكون مش حلقات مدورة يعنى تكون طويله شويه
ورشيها فلفل اسود وملح وحطيها فى الصينيه اللى هتعمليها فيها وحطيها على النار تنزل ميتها ولو محتاجه ميا حطيلها شويه صغيرة علشان تكون طريه
ولما تستوى وتكون ماسكه نفسها كدو اطفى النار
وفى طاسه حمرى كام بصله لحد ما لونهم يكون دهبى فاتح ولو عايزة لحمه حطى لحمه ولو مش عايزة خلاص حطى الطماطم على طول وتكون معصورة كوبايه دة مع معلقه صلصه والطماطم لو هتستخدمى لحمه بتتحط بعد اللحمه
وبعد ما تتسبك كدة هاتى الكوسه وافردى طبقه مها وحطى الطماطم بالبصل وممكن تحطى فيها ماجى علشان الطعم وبعدين طبقه تانيه من الكوسه وبعدين طبقه من البيشاميل الخفيف وادهنى وش الصينيه زيت او زبدة ودخليها الفرن تكمل سواها وبعدين حمرى وشها
وهى مبتاخدش وقت
وبتكون جميله جدا
وقدميها مع ارز حبه وحبه اللى هو متحمر حبه والباقى ابيض
وطبق سلطه خضرا بتكون رائعه
وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 18.01.11 16:29emy ghanem
جوعتيييييييييييييييييييينى تسلم ايدك اصل بحب الكوسة مووووووووووووووووت والطريقة دى جديدة هجربها واقولك ولا تعزمينى اجربها الاول عندك Very Happy
في 18.01.11 17:53نفرتيتي
الله انا بحبها اوىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى
تسلم ايديك
في 18.01.11 19:08queennana83
وصفة سهلة اوي هجربها ان شاء الله
avatar
في 18.01.11 19:52كليوباترا
وانا كمااااااااااااااان بموت فيها تسلم ايديكى بموت فيها
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى