منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
18012011
اخواتي بعد دراسه وافيه عن البطاطس المحمره هاقوللك تعمليها ازاي ومعلش علشان انا موش ضليعه في اني انزل بي الصور كنت نزلتها المهم اتبعي اللي هاقوللك عليها والله والله تاني زي فارم فريتس بي الضبط اولا هاتي بطاطس هاقوللك ازاي يا اما تجيبي البطاطس بتاعت القلي اللي هيا لونها احمر يا اما لو ما فيش هاتي البطاطس الكبيره اللي قشرتها تخينه وغامقه شويه المسكره بتبقي قشرتها خفيفه ولونها افتح تغسليها وتقشريها وتقطعيها صوابع او زي ما انتي بتحبي بعد كده تغسليها مره واتنين وتلاته كمان بعد كده تيجبي حله حطي فيها مايه بارده من الحنفيه وحطي فيها البطاطس وحطيها علي النار ومعاها شويه ملح وتسيها علي النار تغلي من 7الي 10 دقايق اوكي بس موش اكتر من كده بعد كده تصفيها وحطيها في صينيه وجري علي الفريزر لمده 30 دقيقه اوكي بعد كده تطلعيها من الفريزر وتحطيها في زيت ساخن لمده 3 دقاقي بس وتطلعيها ودخليها الفريزر تلني لمده 30 دقيقيه الخطوه اللي جايه زي ما تحبي ممكن تسيها في الفريزر لغايه لما تستخدميها هتقليها عادي وتاكلي بي الهنا والشفاء
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 18.01.11 16:34emy ghanem
تسلمى ياقمر وفيه طريقة تانية شبيهة ليها برضه بعد ما تقطعيها تصفريها بس فى الزيت يعنى مش تحمريها وبعدين تخديها وتحطيها فى كيس فى الفريزر ولما تيجى تاكليها اقليها فى الزيت وبرضه هتطلع طعمها زى الفارم فريتس بالظبط
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى