لكل محبين الاكل الصيني طريقه عمل البانسيت بالصور و من مطبخي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي

البنسيت الصيني بجد يا بنات الاكله ديه تحفه و مالهاش حل
و انا شخصيا بحبها اوى علشان كده لما والدتى عملتها صورتهالكوا و جبتلكم الطريقه
ديه هنا وبس حصري حصري وانا اللي مضوراهه من مطبخي


اول حاجه المقادير

فاصوليا
جزر
فلفل رومى الوان
كرنب
فراخ او جمبري
مشروم (عيش الغراب)
و مكرونه الصويا و ده شكلها

و لو معرفناش نجيبها بنستعمل النودلز او اندومى العاديه
وو بهارات حسب الذوق
الطريقه:

بنحط نقطه زيت اوسمنه حسب اللى انتوا بتحبوا و بعين بنحط شويه فاصوليه و نشوحها فى الزيت شويه و بعدين نضيف الجزر و برده نشوحه شويه و بعدين الفلفل الرومى و بيبقى الخطار كله متقطع شرايح زى الصورة و بعدين نحط عليها البهارات اللى بنحبها

و بعدين بنضيف الكرنب و المشروم فى الاخر خالص و بيبقى زى الصورة ديه
بنجيب بعد كده شوربه مغليه و نحط فيها شعريه الصويا او مكرونه الصويا و يادوب ننزلها فى الشوربه و نطلعها علطول علشان ماتتهريش



و بعد مابنطلعها بنجيب المقص بتاع المطبخ و نقصها علشان بتبقى طويله اوى

و نحطها فى طبق التقديم و نحط عليها الخضار والجمبرى او الفراخ بس طبعا بيكونوا مستويين و متقطعين و هو سخن و ديه الصورة النهائيه و بالهنا و الشفا


و بالهنا و الشفا


عدل سابقا من قبل نفرتيتي في 01.07.11 23:34 عدل 1 مرات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
لكل محبين الاكل الصيني طريقه عمل البانسيت بالصور و من مطبخي :: تعاليق
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمة في 18.01.11 14:40 من طرف ام يوسف

تسلم ايدك

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى