منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

طريقه عمل الارز المعمر المصري

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71024
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا


الرز المعمر المصري



المقادير
3/4 كوب رز مصري
1 ملعقة كبيره زبده
ملح وفلفل اسود حسب الرغبة
حليب مغلي
قشطة
وبالتأكيد طاجن

الطريقــة

بعد غسل الرز كويس جدا نضيف الزبده والملح والفلفل الاسود
ونخلطهم مع بعض ونحطهم في الطاجن



نضيف الحليب المغلي على الرز وكمية الحليب بس علشان تغطي طبقة الرز لا اقل ولا اكتر


نغطي الطاجن بالفويل وندخله الفرن


بعد مايستوي الرز ويشرب كل كميه الحليب نطلعه من الفرن


في الخطوة دي حنضيف القشطه فوق الوش على الرز ونغطي مره تانيه
الطاجن بالفويل وندخله الفرن لمدة عشر دقايق


وفي النهاية حيكون دا شكل الرز المعمر وطبعا ممكن يتقدم مع اي نوع من الخضار
او طاجن البطاطس بقطع اللحم المحمر








منقول من ايميل وصلى بالهنا والشفا

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقه عمل الارز المعمر المصري :: تعاليق

avatar
أميرة تامر
اميره رائعه
اميره رائعه
رقم عضويتك : 3285
عدد المساهمات : 338
الاوسمه :
العمل/الترفيه : التذكير بالله

مُساهمة في 17.01.11 11:18 من طرف أميرة تامر

انا اول مرة اشوف الرز المعمر وهو بملح مش سكر ومش متخيلة الطعم
شيماء الديب
اميره جديده
اميره جديده
عدد المساهمات : 1
الاوسمه :

مُساهمة في 17.01.11 16:46 من طرف شيماء الديب

يعطيكى العافيه
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمة في 18.01.11 14:38 من طرف ام يوسف

كانت ماما بتعمله لنا ما عملتوش انا تسلم ايدك
emy ghanem
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4048
الاوسمه :

مُساهمة في 18.01.11 15:51 من طرف emy ghanem

جامد جدا بالملح اوى عن السكر كمان وانا بحبه اووووووووووى وبحبه اكتر بالرز العادى تسلمى يا كوكيه تحفة

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى