منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 68232
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
17012011

الرز المعمر المصري



المقادير
3/4 كوب رز مصري
1 ملعقة كبيره زبده
ملح وفلفل اسود حسب الرغبة
حليب مغلي
قشطة
وبالتأكيد طاجن

الطريقــة

بعد غسل الرز كويس جدا نضيف الزبده والملح والفلفل الاسود
ونخلطهم مع بعض ونحطهم في الطاجن



نضيف الحليب المغلي على الرز وكمية الحليب بس علشان تغطي طبقة الرز لا اقل ولا اكتر


نغطي الطاجن بالفويل وندخله الفرن


بعد مايستوي الرز ويشرب كل كميه الحليب نطلعه من الفرن


في الخطوة دي حنضيف القشطه فوق الوش على الرز ونغطي مره تانيه
الطاجن بالفويل وندخله الفرن لمدة عشر دقايق


وفي النهاية حيكون دا شكل الرز المعمر وطبعا ممكن يتقدم مع اي نوع من الخضار
او طاجن البطاطس بقطع اللحم المحمر








منقول من ايميل وصلى بالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
انا اول مرة اشوف الرز المعمر وهو بملح مش سكر ومش متخيلة الطعم
في 17.01.11 16:46شيماء الديب
يعطيكى العافيه
كانت ماما بتعمله لنا ما عملتوش انا تسلم ايدك
جامد جدا بالملح اوى عن السكر كمان وانا بحبه اووووووووووى وبحبه اكتر بالرز العادى تسلمى يا كوكيه تحفة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى