استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
16012011
ازيكوا يا أميرات دي طريقة شفت ماما بتعملها وحلوة اوي جربتها لاول مرة ونفعت لأنها سهلة وكلنا نقدر نعملهاكل ما بشتري لبن اغليه واسيبه في الثلاجة وبعد ما يتكون وش اشيله في حافظ طعام لحد ما يتملي للاخر كل طبقة كنت برش شوية ملح صغيرة عشان الوش ده ما يبظشوبعدين تجيبي الوش ده في حلة وتضعيها على نار هادئة خالص وتنسيه 3 ساعات تقريبا تلاقي طلع زيت عالوش وتحت المورتة او العجوزةبصب الزيت في برطمانات واضعها في التلاجة يجمد ويبقى سمن بلدي والمرتة بضعها في حافظ ونأكلها تحفة
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 16.01.11 16:56فاطمة الزهراء
طريقه حلوه قوى و سهله فعلا تسلم ايدك
بس هو مش المفروض اننا نقلبها بأستمرار وهى على النار
avatar
في 16.01.11 17:08كليوباترا
اه فعلا ماما بتعملها كده وتحفه والمرته بتبقي تحفه تسلم ايديكى بجد ربنا يبارك لك يا رب
في 18.01.11 14:42ام يوسف
لا مش بنقلبها باستمرار تابعيها وان حسيتي انها هتتحرق قلبيها
avatar
اده انا اول مره بصراحه اسمع عنها الطريقه دى
انتى قصدك بالوش اللى على اللبن القشطه يعنى ولا ايه ؟؟؟؟؟
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى