منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
14012011
بسم الله الرحمن الرحيم


السلام عليكم ورحمه الله وبركاته







النهارده عملت لكم سجق
بتاع الجزار

بدل ماتشترى سجق من الجزار
اعملى فى بيتك واضمنى نظفته
واضمنى اللحم اللى جوه
وتمتعى باحلى سجق من صنع ايدك

هتجيبى المنبار او يسمى العسبان

وتنظفيه كاالاتى
عرفه الخلا الطويله اللى بنشوى عليها الكفته
او اى سيخ رفيع
ونضعه على اول طرف العسبان اللى هو المنبار
وندخله ونقلب العسبان عليه
وبكدة اللى جوه هيكون بره
ونضفى بظهر السكين بشويش
علشان مش ينقطع منك
واغسليه كويس جدااااااااااا
وارجعى اقلبى تانى
بنفس الطريقه بوضع سن السيخ الرفيع او الخلا الطويله
واسحبى المنبار عليه حتى ينقلب لوضعه الاول
واللى بتعرف تنظف العسبان
فهمانى طبعا واللى مش تعرف تحاول تتعلم

نيجى بقا للحم


كيلو للحم
فص ثوم واحد مقطع صغير وبعدها دقى فى الهون او افرميه
المهم يكون ناعم

2معلقه كبيرة بهارات سجق
من عند العطار اطلبى شويه بجنيه
ملح حسب الرغبه
2معلقه فلفل اسود
2بهار للحم
نصف معلقه جوزة الطيب

واخلطى المقادير مع اللحم ولو حباتى
تفرمى حتت ليه

وحطيها يبقا تمام حسب الرغبه


وبعد خلطهم جيداااااااااا
تضعي اللحم فى وعاء به فجوه
المحقن
ودخلى اللحم حتى يمتلىء
المنبار باللحم

منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
في 14.01.11 16:32فتاة الاحزان
تسلم ايديكى ياام يوسف
avatar
في 14.01.11 17:24كليوباترا
تسلم ايديكى بجد ياريت نعمله بدل عك بري ربنا يكرمك ويجازيكى الف خير
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى