وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

  كروكيت الأرز

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
11012011
مُساهمة كروكيت الأرز


كروكيت الأرز





من تحضير الطبخــــة : 10 دقائق

زمن الطهى على النــار : 15 دقيقة




المقادير :
2 حبة بطاطس
2 كوب أرز
نصف كوب ذرة
1ملعقة كبيرة بصل أخضر مفروم
1 فص ثوم مفروم
ملح ، فلفل، كركم
3 بيض مخفوق
1 كوب دقيق
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب زيت نباتي


طريقة التحضير والطهى :
اسلقي الأرز ثم صفيه من الماء و دعيه ليبرد
اسلقي البطاطس واهرسيها
اخلطي البصل و الثوم و الأرز و البطاطس و الذرة و الملح و الفلفل و الكركم مع ملعقة كبيرة من الدقيق و بيضة واحدة
شكلي العجينة بهيئة أقراص واغمسيها بالدقيق ثم بالبيض المخفوق و أخيراً بالبقسماط
اقلي أقراص الكروكيت بالزيت و قدميها ساخنة
منقووووووووول منقول
كاتب الموضوع : mishmisha2
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كروكيت الأرز :: تعاليق

رد: كروكيت الأرز
مُساهمة في 11.01.11 20:08 من طرف نفرتيتي
تسلم ايديك انا جوعت اوى
رد: كروكيت الأرز
مُساهمة في 18.01.11 14:48 من طرف ام يوسف
تسلم ايدك
رد: كروكيت الأرز
مُساهمة في 22.01.11 0:39 من طرف أم نعمة
هو الدرة دى بتتعمل ازاى ودورها ايه فالوصفة
بتتسلق يعنى ازاى
رد: كروكيت الأرز
مُساهمة في 22.01.11 1:36 من طرف كليوباترا
اسلقيه وممكن متضيفوهوش بس هوه مغذي اوى وكمان بيدي طعم ممكن يتسلق ويضاف مع البطاطس المسلوقه بردوا وبالهنا والشفا
 

كروكيت الأرز

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: