استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
11012011
كروكيت الأرز





من تحضير الطبخــــة : 10 دقائق

زمن الطهى على النــار : 15 دقيقة




المقادير :
2 حبة بطاطس
2 كوب أرز
نصف كوب ذرة
1ملعقة كبيرة بصل أخضر مفروم
1 فص ثوم مفروم
ملح ، فلفل، كركم
3 بيض مخفوق
1 كوب دقيق
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب زيت نباتي


طريقة التحضير والطهى :
اسلقي الأرز ثم صفيه من الماء و دعيه ليبرد
اسلقي البطاطس واهرسيها
اخلطي البصل و الثوم و الأرز و البطاطس و الذرة و الملح و الفلفل و الكركم مع ملعقة كبيرة من الدقيق و بيضة واحدة
شكلي العجينة بهيئة أقراص واغمسيها بالدقيق ثم بالبيض المخفوق و أخيراً بالبقسماط
اقلي أقراص الكروكيت بالزيت و قدميها ساخنة
منقووووووووول منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 11.01.11 20:08نفرتيتي
تسلم ايديك انا جوعت اوى
في 18.01.11 14:48ام يوسف
تسلم ايدك
في 22.01.11 0:39أم نعمة
هو الدرة دى بتتعمل ازاى ودورها ايه فالوصفة
بتتسلق يعنى ازاى
avatar
في 22.01.11 1:36كليوباترا
اسلقيه وممكن متضيفوهوش بس هوه مغذي اوى وكمان بيدي طعم ممكن يتسلق ويضاف مع البطاطس المسلوقه بردوا وبالهنا والشفا
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى