استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
mishmisha2
اميره برونزيه
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 8771
عدد المساهمات : 1714
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
08012011
المقادير:
2 باكو بسكوت شاتو بالذبدة موجود فى كل المحلات بورقة خضرا 1 علبة لبن مكثف هتلاقى العلبة زى الفول الجاهز 1 باكو شيكولاتة كبير اى نوع تفضليه سادة شوية مكسرات لو عندك
الطريقة:
اولا: حطى علبة اللبن فى حلة فيها مية على النار وسبيها تغلى من 45 دقيقة لساعة على نار متوسطة (العلبة زى ما هيا متفضيش اللبن منها)
ثانيا: تطحنى البسكوت وتخلطيه مع حتة زبدة سايحة وتجيبى صينية بيركس او تيفال وتفرديه وتساويه من كل جنب وتبططيه بأيدك عشان الكلكعة وتحطيه فى الفريزر
ثالثا: بعد الساعة هيكون اللبن المكثف اتحول لكراميل من تلقاء نفسه هتفتحى العلبة وتفضيها فى طبق وتقلبيها عشان تبرد وتفك لو فيها تكتلات
رابعا: طلعى البسكوت من الفريزر وافردى عليه الكراميل بنفس طريقة البسكوت واهم حاجة يتساوى كله زى بعضه
خامسا: هتكسرى الشيكولاتة مكعبات وتجيبى طاسة وعلى نار هادية بحتة زبدة صغيرة اوى وتحطى عليها الشيكولاتة وتسيحيها على النار بالراحة وخلى بالك النار لو عالية الشيكولاتة هتبقى عبارة عن حبوب صغيرة
سادسا: طلعى الصينية من الفرن وافردى عليها الشيكولاتة وهيا دافية بسرعة عشان متمسكش فى الطاسة ولو عندك مكسرات ممكن تحطيها على الوش وترجعيها الفريزر وممكن تكلى منها بعد 30 دقيقة بتتقطع قطع ولو لاقتيها لسة مش ماسكة رجعيها الفريزر شوية .
منقوووووووول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 09.01.11 12:57ام يوسف
تسلم ايدك
في 09.01.11 17:12bsboseee
جامدة جدا وحجربنا النهاردة ان شاء الله
تسلم ايدك يا جمييييييييييل
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى