منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 69749
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
19042017

المقادير :
1دجاجه بوزن كيلو 300 جرام
1 زبادي كبيرة
عصير لمونه
2 م زك خل
2 مزك زيت زيتون او ذرة
عصير ماء بصل
طبق بهارات مشكل (ملح، فلفل،بهارات دجاج ،حبهان ،قرفه ،ثوم بودر،جوزة الطيب)
2م. ك صويا صوص
1 م .ك كاتشاب


التحضير :
نخلط كل المقادير مع بعض ماعدا الفراخ
نعمل فتحات في الفراخ بالسكين عشان تمتص التوابل


ونتركها ممكن من 4-6 ساعات
وطلعيها وترصيها في صينيه زي ما واضح في الصورة و
تكوني مسخنه الفرن قبلها علي 180 درجه
وتحطيها في الصينيه الجلد يكون من فوق ومتغطيش الصينيه
وتظبطي التايمر اول مرة علي 30 دقيقة
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى