منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

دجاج بالخضار من المطبخ الصيني

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 70930
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

اعلانات


½ كيلو صدور دجاج مخليّة
3 ثمر فلفل رومي (أخضر أو ألوان)
2 ملعقة كبيرة صوص الصويا
½ ملعقة صغيرة قرفة
ملعقة صغيرة بهارات
1 ثمرة بصل مفروم
ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة نشا
1 ثمرة طماطم
3 ثمرة جزر
¼ كوب ماء
ملح وفلفل
طريقة التحضير

1- قطّعي الفراخ مكعّبات صغيرة، وحطّيها في طاسة كبيرة مع البصل والزيت، وشوّحيهم لحد لونهم ما يبقى دهبي.
2- ضيفي الجزر والفلفل وقلّبيهم مع الفراخ، وبعد كده ضيفي عليهم الطماطم، وقلّبيهم لمدة دقيقتين، وبعدين ضيفي صوص الصويا، والبهارات والملح والفلفل والبهارات والقرفة.
3- دوبي النشا في ربع كوباية ميه وضيفيه على الخليط وقلّبيهم دقيقتين، وغطّي الطاسة، وسيبيها على نار هادية لحد الصوص ما يبقى سميك شوية وقدّميه مع أرز أبيض
اعلانات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى