وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
منتدي وصفات كليوباترا


أهلا وسهلا بك إلى وصفات كليوباترا .
أهلا وسهلا بك ضيفنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، وفي حال رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 طريقة عمل الفسيخ المصري

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
23122010
مُساهمةطريقة عمل الفسيخ المصري


طريقة عمل الفسيخ المصري





تجيبي سمك بوري مصري ويكون معقول يعني الثلاث سمكات بوري يطلعوا حوالي كيلو وشوية ماشي
وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيمws وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودةلحد ما ينشفوا خالص
بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض

واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز
جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟
لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام
لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع
لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر وابقي من الاساس زودي الملح شويه
وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة


وعلى فكرة كدة انضف كتييييييييييييييييير من اللى بيتشرى من بره والله بجد وهيطلع حلو خالص ومش هتقرفى منه وهتبقى ضمناه ومش هيتعفن زى اللى بيبعوه ما بيعفنوه كتير ومش تعرفى بيبقوا حطينه فين دى طريقة انتى تقدرى تتحكمى فى ملحه وفى كل حاجة

بألف هنا يا حبايب قلبى واللى تعمله تقولى ايه رأيها

كاتب الموضوع : emy ghanem
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقة عمل الفسيخ المصري :: تعاليق

رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
مُساهمة في 23.12.10 15:15 من طرف mishmisha2
هههههههههههههههه
فكرتيني باللذي مضي يا ايمي اصل ماما مره جربت تعمله وكانت نهايته سله المهملات ههههههههههههه
بس انا بحبه علي فكره بس اهم حاجه يبقي من عند حد مضمون
تسلمي يا ايمي يا حبيبتي
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
مُساهمة في 23.12.10 15:18 من طرف emy ghanem
لالالالالالالالالالالا ده جميل مفيش مرة باظ مننا فى البيت ده بيبقى تحفة جربى وهتدعيلى
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
مُساهمة في 23.12.10 16:32 من طرف كليوباترا
مصممه تجوعينى هههههههههه تسلم ايديكى يا قمر
رد: طريقة عمل الفسيخ المصري
مُساهمة في 23.12.10 16:38 من طرف emy ghanem
ههههههههههههههه يارب يخليكى يا كوكى يسلملى مرورك
 

طريقة عمل الفسيخ المصري

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: