منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 21 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 21 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

دجاج مشوي بالزبادي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

24072016

مُساهمة 

default دجاج مشوي بالزبادي





بسم الله
المكونات : فراخ - 2 م .ص ملح - 1 م.ص فلفل اسود -حبهان - 1 علبة زبادى - م. ك صويا صوص -بصل متوسطه - ا م .ص ببريكا-ربع ملعقه صغيره قرفه - ربع ملعقه صغيره جنزبيل بودر عصير ليمون كبيييييييره
خلى بالك مش تزودى الجنزبيل او القرفه عن كده انا بس عايزه ريحه مش أكتر وممكن تستغنى عنهم لو مش بتحبيهم
المكونات دى لفرخه واحده

الطريقه : تغسل الفراخ جيدا بدقيق الذره والملح
وتقسم الفرخه من الخلف
نضرب المكونات السابقه فى الخلاط حتى تصير متجانسه ومفيهاش ولا فتفوته نضع التتبيله على الفراخ بين الجلد واللحم وعلى الفرخه من بره يعنى نغطيها كويس ونسيبها فى التلاجه تقريبا يوم كامل

التسويه : نشيل التتبيله اللى تحت الجلد ونرص الفراخ فى صينيه ونغطيها بورق فويل كويس ونحطها فى فرن مسخن على درجة حراره 220 ونسيبها وياريت منزودش ميه علشان الفراخ تستوى فى التتبيله بتاعتها نتركها تقريبا ساعه وبعد كده نشيل الورق علشان الوش يتحمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

دجاج مشوي بالزبادي :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى