منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

دجاج مشوي بالزبادي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71168
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا


بسم الله
المكونات : فراخ - 2 م .ص ملح - 1 م.ص فلفل اسود -حبهان - 1 علبة زبادى - م. ك صويا صوص -بصل متوسطه - ا م .ص ببريكا-ربع ملعقه صغيره قرفه - ربع ملعقه صغيره جنزبيل بودر عصير ليمون كبيييييييره
خلى بالك مش تزودى الجنزبيل او القرفه عن كده انا بس عايزه ريحه مش أكتر وممكن تستغنى عنهم لو مش بتحبيهم
المكونات دى لفرخه واحده

الطريقه : تغسل الفراخ جيدا بدقيق الذره والملح
وتقسم الفرخه من الخلف
نضرب المكونات السابقه فى الخلاط حتى تصير متجانسه ومفيهاش ولا فتفوته نضع التتبيله على الفراخ بين الجلد واللحم وعلى الفرخه من بره يعنى نغطيها كويس ونسيبها فى التلاجه تقريبا يوم كامل

التسويه : نشيل التتبيله اللى تحت الجلد ونرص الفراخ فى صينيه ونغطيها بورق فويل كويس ونحطها فى فرن مسخن على درجة حراره 220 ونسيبها وياريت منزودش ميه علشان الفراخ تستوى فى التتبيله بتاعتها نتركها تقريبا ساعه وبعد كده نشيل الورق علشان الوش يتحمر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

دجاج مشوي بالزبادي :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى