منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 68805
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
24072016

4 صفار بيض
7 معالق كبيرة سكر
كوب حليب
كوب كريمه
فانيليا
كوب فراوله مقطعه

نحط كوب اللبن عي النار و عليه الفانيليا و في نفس الوقت نضرب الصفار مع السكر لحد ما يتقل زي الكريمه و لونه يفتح وقبل ما يغلي اللبن علي طول نحطه علي الصفار ونقلبه شويه و نرجعه تاني علي النار هاديه يسخن شويه لحد ما يتقل و هو مش هيتقل اوي عشان متتطولوش علي النار و نسيبه يبرد خالص و بعدين نضيف الكريمه و نقلب كويس و نحط قطع الفراوله الصغيرة و نحطه في علبه محكمه الغلق و نحطه في الفريزر يوم كامل وممكن كل ساعه تفتحو تقلبوه بالمعلقه شويه و تحطوه تاني و دوقو احلي ايس كريم
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى