ايس كريم بالفانيلا و قطع الفرولة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71614
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا


4 صفار بيض
7 معالق كبيرة سكر
كوب حليب
كوب كريمه
فانيليا
كوب فراوله مقطعه

نحط كوب اللبن عي النار و عليه الفانيليا و في نفس الوقت نضرب الصفار مع السكر لحد ما يتقل زي الكريمه و لونه يفتح وقبل ما يغلي اللبن علي طول نحطه علي الصفار ونقلبه شويه و نرجعه تاني علي النار هاديه يسخن شويه لحد ما يتقل و هو مش هيتقل اوي عشان متتطولوش علي النار و نسيبه يبرد خالص و بعدين نضيف الكريمه و نقلب كويس و نحط قطع الفراوله الصغيرة و نحطه في علبه محكمه الغلق و نحطه في الفريزر يوم كامل وممكن كل ساعه تفتحو تقلبوه بالمعلقه شويه و تحطوه تاني و دوقو احلي ايس كريم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى