كفته بالبرغل في الفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72651
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا


المكونات:
1/2 كيلو لحمه -2 ملعقه كبيره برغل - بصل مفروم ناعم -2 فص توم مهروس - ملعقة ملح صغيره -1/2 م. ص فلفل اسود -1/2 ملعقه قرفه - بشرة جوزة الطيب - بهارات لحمه - 1/2 م.ص كسبره ناشفه مطحونه
جزر -بصل
الطريقه :
تفرم اللحمه جيدا وينقع البرغل لمده عشر دقايق ربع ساعه بالكتير
ويصفى
نفرم البصل والتوم فى الكبه ناعم نصفى البرغل كويس اوى ونفرمو مع البصل فى الكبه ونضيف البرغل على اللحمه ونعجن كويس ونضيف البهارات ...
ونبيتهم فى التلاجه
نصبع الكفته على معلقه خشب ونبشر الجزر والبصل ونتبلهم بنفس التوابل السابقه ونرصهم فى الصينيه وبعدين نرص الكفته فوقهم
ونرش معلقة سمنه على وش الكفته لو اللحمه حمرا لو فيها دهون خلاص
ونغطى بالورق الفويل وندخلها الفرن تستوى
ونولع فحمه ونحطها فى قلب الصينيه على ورقة فويل علشان تاخد الطعم طبعا بعد الكفته ما تستوى

ممكن تضيفى على الكفته بقدونس وكسبره خضره

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
كفته بالبرغل في الفرن :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى