منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 26 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

كفته بالبرغل في الفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

24072016

مُساهمة 

default كفته بالبرغل في الفرن





المكونات:
1/2 كيلو لحمه -2 ملعقه كبيره برغل - بصل مفروم ناعم -2 فص توم مهروس - ملعقة ملح صغيره -1/2 م. ص فلفل اسود -1/2 ملعقه قرفه - بشرة جوزة الطيب - بهارات لحمه - 1/2 م.ص كسبره ناشفه مطحونه
جزر -بصل
الطريقه :
تفرم اللحمه جيدا وينقع البرغل لمده عشر دقايق ربع ساعه بالكتير
ويصفى
نفرم البصل والتوم فى الكبه ناعم نصفى البرغل كويس اوى ونفرمو مع البصل فى الكبه ونضيف البرغل على اللحمه ونعجن كويس ونضيف البهارات ...
ونبيتهم فى التلاجه
نصبع الكفته على معلقه خشب ونبشر الجزر والبصل ونتبلهم بنفس التوابل السابقه ونرصهم فى الصينيه وبعدين نرص الكفته فوقهم
ونرش معلقة سمنه على وش الكفته لو اللحمه حمرا لو فيها دهون خلاص
ونغطى بالورق الفويل وندخلها الفرن تستوى
ونولع فحمه ونحطها فى قلب الصينيه على ورقة فويل علشان تاخد الطعم طبعا بعد الكفته ما تستوى

ممكن تضيفى على الكفته بقدونس وكسبره خضره

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كفته بالبرغل في الفرن :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى