منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 68222
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
24072016

المكونات:
1/2 كيلو لحمه -2 ملعقه كبيره برغل - بصل مفروم ناعم -2 فص توم مهروس - ملعقة ملح صغيره -1/2 م. ص فلفل اسود -1/2 ملعقه قرفه - بشرة جوزة الطيب - بهارات لحمه - 1/2 م.ص كسبره ناشفه مطحونه
جزر -بصل
الطريقه :
تفرم اللحمه جيدا وينقع البرغل لمده عشر دقايق ربع ساعه بالكتير
ويصفى
نفرم البصل والتوم فى الكبه ناعم نصفى البرغل كويس اوى ونفرمو مع البصل فى الكبه ونضيف البرغل على اللحمه ونعجن كويس ونضيف البهارات ...
ونبيتهم فى التلاجه
نصبع الكفته على معلقه خشب ونبشر الجزر والبصل ونتبلهم بنفس التوابل السابقه ونرصهم فى الصينيه وبعدين نرص الكفته فوقهم
ونرش معلقة سمنه على وش الكفته لو اللحمه حمرا لو فيها دهون خلاص
ونغطى بالورق الفويل وندخلها الفرن تستوى
ونولع فحمه ونحطها فى قلب الصينيه على ورقة فويل علشان تاخد الطعم طبعا بعد الكفته ما تستوى

ممكن تضيفى على الكفته بقدونس وكسبره خضره
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى