منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 68210
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
30062016

كيلو بطاطس مسلوقة 75% ومبشورة

1/2كيلو لحمة مفرومة معصجة

بيضة

2معلقفة بقدونس كبيرة مفرومة

معلقة نشا

معلقة زعتر

ملح

فلفل أسود

بقسماط

زيت للقلى



فى طبق كبير غويط نضع البطاطس المبشورة والبيضة وندعكها مع بعض ثم نضيف النشا ونعجنها باليد

نعصج اللحمة ثم نضيف البقدونس على اللحمة المعصجة

نكور البطاطس ونعملها على شكل كوباية ثم تحشى بالحشوة ونضغط عليها ونقفلها وممكن نبل اليد مية واحنا بنعملها

ثم تدحرج فى البقسماط وتقلى



من الممكن الاستغناء عن حشوة اللحمة المفرومة وعملها كده صوابع او اى شكل وتقلى
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى