منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

اخيرا عرفت تقلية الكشرى

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

17122010

مُساهمة 

default اخيرا عرفت تقلية الكشرى





انا كنت محتارة ازاى بتتطلع تقلية الكشرى مقرمشة وزى الشيبسى واخيرا عرفت ومش معقول استفيد لوحدى

بصوا ياقمرات تقطعوا البصل فى ماكينة الشيبسى هيبقى ترنشات رفيعه جدا

وتفككوا الترنشات منبعضها وتحطوا عليها شوية ملح وشوية دقيق وتحطوها فى زيت غزير واول ما لونها يبقى دهبى حطوا معلقة خل لمدة دقيقة وبعد كدة شيلوا البصل على ورق النشاف هتلاقوة زى بتاع المحلات بالضبط

هديكوا كمان طريقة الشطة والدقة

الشطة: تجيبوا مقدار الشطة اللى تحبوة وتحطوها فى شوية زيت على النار هتكحوا شوية معلش وبعد كدة تحطوا عليها شوية مية وشوية صلصة مناللى عاملينها للكشرى وشوية ملح وكمون وتغلى شوية

الدقة: شوية ثوم مفرومين بملح وتحطيهم فى شوية زيت لحد ماتبقى دهبى وتحطى عليه خل وليمون وشوية مية وتسبيها تغلى شوية وبعد كده تصفوها علشان التوم وتبقى سايلة من غير حاجة فيها
وبكدة اكون عرفتكوا سر المهنة وتاكلوا كشرى زى المحلات جربوا وقولولي
منقوول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

اخيرا عرفت تقلية الكشرى :: تعاليق

avatar

مُساهمة في 18.12.10 18:56 من طرف a.l.y.a.a

جميل قوى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 18.12.10 19:04 من طرف نفرتيتي

و اخيرا انا كمان عرفت
شكرا ليكي يا اميرة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 18.12.10 19:06 من طرف بوسى كاات

جزاكى الله خير يا قمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 18.12.10 22:45 من طرف فاطمة الزهراء

تسلم ايدك يامشمشه ياعسل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى