منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
mishmisha2
اميره برونزيه
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 8771
عدد المساهمات : 1714
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
17122010

انا كنت محتارة ازاى بتتطلع تقلية الكشرى مقرمشة وزى الشيبسى واخيرا عرفت ومش معقول استفيد لوحدى

بصوا ياقمرات تقطعوا البصل فى ماكينة الشيبسى هيبقى ترنشات رفيعه جدا

وتفككوا الترنشات منبعضها وتحطوا عليها شوية ملح وشوية دقيق وتحطوها فى زيت غزير واول ما لونها يبقى دهبى حطوا معلقة خل لمدة دقيقة وبعد كدة شيلوا البصل على ورق النشاف هتلاقوة زى بتاع المحلات بالضبط

هديكوا كمان طريقة الشطة والدقة

الشطة: تجيبوا مقدار الشطة اللى تحبوة وتحطوها فى شوية زيت على النار هتكحوا شوية معلش وبعد كدة تحطوا عليها شوية مية وشوية صلصة مناللى عاملينها للكشرى وشوية ملح وكمون وتغلى شوية

الدقة: شوية ثوم مفرومين بملح وتحطيهم فى شوية زيت لحد ماتبقى دهبى وتحطى عليه خل وليمون وشوية مية وتسبيها تغلى شوية وبعد كده تصفوها علشان التوم وتبقى سايلة من غير حاجة فيها
وبكدة اكون عرفتكوا سر المهنة وتاكلوا كشرى زى المحلات جربوا وقولولي
منقوول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
جميل قوى
في 18.12.10 19:04نفرتيتي
و اخيرا انا كمان عرفت
شكرا ليكي يا اميرة
في 18.12.10 19:06بوسى كاات
جزاكى الله خير يا قمر
avatar
في 18.12.10 22:45فاطمة الزهراء
تسلم ايدك يامشمشه ياعسل
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى