اسباجتى بالجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71579
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا


المقادير
كيس مكرونة اسباجتي نصف كيلو
كيلو جمبرى ((من الى يحبه البك ))
حزمة كرفس
نصف راس ثوم
الطريقة
قشرى الجمبرى واغسيلية
اسلقى المكرونه ثلاثة ارباع سلقة يعنى ما تسويهاش جامد وصفيها واغسليها
قشري الثوم واغسلي الكرفس وخرطية ودقية مع الثوم وضيفي ملح وكمون وشطة وفلفل اسمر
وبعدين هاتي الحجات الي دقيتيها وحطيها في الحلة وبعدين حطي عليها معلقتين زبدة ومعلقة زيت وشوحيهم
اسقطي عليهم الجمبري وشوحيه معاهم بس متحرقيهوش يعني كدة حوال كام دقيقة لغاية ما تحسي ان الجمبري استوى
اسقطي عليه المكرونة قلبيهم مع بعض

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

اسباجتى بالجمبرى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى