منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 67430
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
11062016
المقادير
كيس مكرونة اسباجتي نصف كيلو
كيلو جمبرى ((من الى يحبه البك ))
حزمة كرفس
نصف راس ثوم
الطريقة
قشرى الجمبرى واغسيلية
اسلقى المكرونه ثلاثة ارباع سلقة يعنى ما تسويهاش جامد وصفيها واغسليها
قشري الثوم واغسلي الكرفس وخرطية ودقية مع الثوم وضيفي ملح وكمون وشطة وفلفل اسمر
وبعدين هاتي الحجات الي دقيتيها وحطيها في الحلة وبعدين حطي عليها معلقتين زبدة ومعلقة زيت وشوحيهم
اسقطي عليهم الجمبري وشوحيه معاهم بس متحرقيهوش يعني كدة حوال كام دقيقة لغاية ما تحسي ان الجمبري استوى
اسقطي عليه المكرونة قلبيهم مع بعض
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى