وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 شاورما الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
11062016
مُساهمةشاورما الفراخ




المقادير
فراخ بانيه على اد عدد الأفراد والاحتياج مبدئيا احنا هنعملها ساندوتشات هتبقا تحفة ان شاء الله

نجيب فراخ بانيه بس مش الجاهزة ماشى وبعدين

2 بصلة كبيرة
فلفل اخضر كتير
2 جزرة مبشورة

بقدونس
4 طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
معلقة زبدة او سمن او زيت نباتى يفضل يعنى سمن نباتى
التوابل وعشان اقلكو سر طعم اى اكل هو ف التوابل الى بنحطها عليه

وبعدين هنقسم المقادير دى نصين ونعمل كالتالى

السمن وفوقيها البصل حلقات مهم اوى يكون حلقات ونحط الفلفل الاخضر وفوقيها الطماطم المكعبات وفوقيه الفراخ متقطعة شرايح صغيرة رفيعة وبعدين اول ما الفراخ تتغير لونها نحط بقية المكونات الى قسمنها اوعو تنسوا وبعدين بقا التوابل
هنحط ايه بقا
ملعقة قرفة صغيرة
وزيها كمون
وزيها شطة وزيها فلفل اسمر وزيهم بهارات وكزبروة واوعو تتخضوا هتعرفوا الطعم ف الاخر المهم خلى بالكو التوابل اخر ما تقرب تستوى والسر ف كده برده ان ريحة التوابل بتختفى وتمرر الأكل لو اتحط ف الاول زى الملح لما بيأخر السوى المهم كلو فوق بعضه ولحد ما تسوتى وجربوا بقا ف عيش فينو وعليها مايونيز او كاتشاب زى بره بالضبط واحلى كمان من بره
كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

شاورما الفراخ :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

شاورما الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: المعجنات والبيتزا والساندوتشات-
انتقل الى: