منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» (الأميرة)متميزون في تصنيع ارواب التخرج والكابات والأوشحه للجامعات والمدارس
اليوم في 17:41 من طرف joka.jaky

» الأميرة_ متخصصون في صناعة اليونيفورم لجميع المجالاتUniforms companies in Egypt
اليوم في 16:21 من طرف joka.jaky

» اكرم لتصنيع وتوريد ارواب وقبعات وأوشحة وملابس التخرجUniforms Company in cairo
اليوم في 15:19 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 14:43 من طرف besa

» شركة أكرم _متخصصون في تصنيع جميع انواع اليونيفورمUniforms factory in Egypt
اليوم في 14:39 من طرف joka.jaky

» مصنع السلام_تصنيع جميع انواع اليونيفورم والملابس الجاهزة(تصنيع لحساب الغير)
اليوم في 13:39 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:35 من طرف lolomagdy

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:11 من طرف samahreda

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:04 من طرف samahreda

» الخبز الفرنسي
أمس في 17:13 من طرف كليوباترا

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 24 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 24 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

شاورما الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

11062016

مُساهمة 

default شاورما الفراخ






المقادير
فراخ بانيه على اد عدد الأفراد والاحتياج مبدئيا احنا هنعملها ساندوتشات هتبقا تحفة ان شاء الله

نجيب فراخ بانيه بس مش الجاهزة ماشى وبعدين

2 بصلة كبيرة
فلفل اخضر كتير
2 جزرة مبشورة

بقدونس
4 طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
معلقة زبدة او سمن او زيت نباتى يفضل يعنى سمن نباتى
التوابل وعشان اقلكو سر طعم اى اكل هو ف التوابل الى بنحطها عليه

وبعدين هنقسم المقادير دى نصين ونعمل كالتالى

السمن وفوقيها البصل حلقات مهم اوى يكون حلقات ونحط الفلفل الاخضر وفوقيها الطماطم المكعبات وفوقيه الفراخ متقطعة شرايح صغيرة رفيعة وبعدين اول ما الفراخ تتغير لونها نحط بقية المكونات الى قسمنها اوعو تنسوا وبعدين بقا التوابل
هنحط ايه بقا
ملعقة قرفة صغيرة
وزيها كمون
وزيها شطة وزيها فلفل اسمر وزيهم بهارات وكزبروة واوعو تتخضوا هتعرفوا الطعم ف الاخر المهم خلى بالكو التوابل اخر ما تقرب تستوى والسر ف كده برده ان ريحة التوابل بتختفى وتمرر الأكل لو اتحط ف الاول زى الملح لما بيأخر السوى المهم كلو فوق بعضه ولحد ما تسوتى وجربوا بقا ف عيش فينو وعليها مايونيز او كاتشاب زى بره بالضبط واحلى كمان من بره

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

شاورما الفراخ :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى