وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 طريقه عمل العيش الشامى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
28052016
مُساهمةطريقه عمل العيش الشامى



المقادير: كيلو دقيق
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة صغيرة ملح
صف ملعقة سكر
شوية مية دافئة للعجن
التحضير: نضع المواد الجافة ونقلبهم جيدا
نعجن بالماء الدافىء ---لغاية ما تبقى عجينة طرية سهلة التشكيل
ونسيبها تخمر لمدة ساعة
الطبخ: بعد ساعة من عملية العجن
بعد كده هنبدأ ناخد قطع من العجين فى حجم قبضة اليد ونشكلها كور صغيرة ونحطها على رخامة مرشوشة دقيق ونرش عليها شوية دقيق صغيرة
الخطوة اللى بعد كده اننا نفردها بالنشابة على حسب حجم الرغيف اللى احنا عايزينه
ندخله الفرن وطبعا نكون مشغلين الفرن قبلها بعشر دقائق علشان يبقى حامى --ونضع الصاج على النار المباشرة يعنى الرف اللى تحت فى الفرن
كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقه عمل العيش الشامى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

طريقه عمل العيش الشامى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: المعجنات والبيتزا والساندوتشات-
انتقل الى: