بطاطس محشية باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71599
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا



المقادير:
كيلو بطاطس صغيرة ومدوّرة
¼ كيلو لحمة مفرومة معصّجة
3 ثمرة طماطم متوسّطة
2 ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
كوب شوربة أو مرقة دجاج
بصلة متوسطة مفرومة
بهارات وملح وفلفل

الطريقة:
1- شوّحي البصلة لحد ما لونها يصفر، وبعد كده ضيفي عليها اللحمة المفرومة، وحطّي عليها البهارات والملح والفلفل وملعقة صلصة وزوّدي شوية ميه.
2- قشّري البطاطس وقوّريها وشوّحيها في الزبدة على نار هادية جدا عشان تلمع بس.

3- رصّي في الصينية قلب البطاطس، وبعد كده احشي البطاطس باللحمة المفرومة، وحطّيها في نفس الصينية.

4- اضربي الطماطم في الخلاط، وحطّي عليها الملح والفلفل والشوربة، وقلّبيهم على النار لمدة 10 دقائق، وصبّيها فوق البطاطس المحشية.

5- دخّلي الصينية الفرن لحد ما البطاطس تستوي، وممكن تزيّنيها بالبقدونس

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

بطاطس محشية باللحمة المفرومة :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى