استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
11012016


المقادير
٤ بيضه . فانيليا
٢ كوب عصير يوسفي
٢ معلقه كبيره بشر يوسفي
كوب سكر
٢ كوب دقيق
بيكنج بودر
معلقه صغيره بيكنج صودا
نص كيلو يوسفي فصوص
نص كوب سمنه سايحه
٢ معلقه كبيره دقيق
٢ معلقه زيت
......................................
— هندهن الصينيه و جوانبها بالزيت و نبطن قاع الصينيه فقط بالدقيق
— ننخل الدقيق و البيكنج بودر و البيكنج صودا في بوله
— في الخلاط هنحط السكر و البيض والفانيليا و بشر اليوسفي و كوب واحد من عصير اليوسفي و نص كوب سمنه سايحه ونضربهم كويس
— نحط الخليط في بوله وننزل بالدقيق عليه و نقلبه بالراحه عشان مايخرجش منه الهوا
— نصب الخليط في الصينيه و ندخله الفرن نكون مسخنينه علي درجه حراره عاليه واول ما ندخل الكيكه نخلي الحراره متوسطه ومانفتحش عليها قبل 20 دقيقه
— اول ما تستوي سبيها تهدي و بعدين اسقيها بباقي عصير اليوسفي و زينيها بفصوص اليوسفي
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى