منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 27 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 27 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

كيكه اليوسفي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

11012016

مُساهمة 

default كيكه اليوسفي






المقادير
٤ بيضه . فانيليا
٢ كوب عصير يوسفي
٢ معلقه كبيره بشر يوسفي
كوب سكر
٢ كوب دقيق
بيكنج بودر
معلقه صغيره بيكنج صودا
نص كيلو يوسفي فصوص
نص كوب سمنه سايحه
٢ معلقه كبيره دقيق
٢ معلقه زيت
......................................
— هندهن الصينيه و جوانبها بالزيت و نبطن قاع الصينيه فقط بالدقيق
— ننخل الدقيق و البيكنج بودر و البيكنج صودا في بوله
— في الخلاط هنحط السكر و البيض والفانيليا و بشر اليوسفي و كوب واحد من عصير اليوسفي و نص كوب سمنه سايحه ونضربهم كويس
— نحط الخليط في بوله وننزل بالدقيق عليه و نقلبه بالراحه عشان مايخرجش منه الهوا
— نصب الخليط في الصينيه و ندخله الفرن نكون مسخنينه علي درجه حراره عاليه واول ما ندخل الكيكه نخلي الحراره متوسطه ومانفتحش عليها قبل 20 دقيقه
— اول ما تستوي سبيها تهدي و بعدين اسقيها بباقي عصير اليوسفي و زينيها بفصوص اليوسفي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كيكه اليوسفي :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى