وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

  فراخ مشويه بالفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
31122015
مُساهمة فراخ مشويه بالفرن



المقادير:

1 فرخه (4 قطع)
1 بصله كبيره
ملح-فلفل-زعتر ناشف-بهارات فراخ"جاهزه عند العطار"-روز مارى او بيسموه اكليل الجبل"من عند العطاربرضه"-واخيرا وليس اخرا ورق لورى



الطريقه:

1-بتاخدى الفرخه وتقطعيها 4 قطع وتغسليها كويس بماء ودقيق, وبعدين تحطي الفراخ ف مصفاه وتسيبيها تنزل المايه
2-تقطعى البصل ترنشات صغيره, وتحطى عليها الملح والفلفل والزعتر وبهارات الفراخ والروز مارى , وتدعكيهم بايدك خمس دقايق (( والدعك هو سر الوصفه))
3-تجيبى قطع الفراخ وتحشيها يالبصل من تحت الجلد , وتحطى بصل من فوقها وتحتها
4-تحضرى قطعه فويل"ورق قصدير او الومنيوم" وتحطى عليها شويه بصل من بتاعنا المتبل وحوالى 4 ورقات من ورق اللورى, وبعدين تحطى عليها الفراخ وتقفلى ورق الفويل باحكام
5-تدخليها الفرن "متوسط الحراره , على الرف اللى ف النص , وتسبيها حوالى ساعه الا ربع
6-بعد مرور الوقت تفتحى ورق الفويل, وتشغلى الشوايه عشان تحمر الوش
7-اما الخطوه الاخيره انك تجيبى قطعه صغيره من ورق الفويل وتحطى عليها شويه زيت صغيرين , وتغمسى فيها قطعه فحم ساخنه, وتحطيها بين قطع الفراخ, وتقفلى على الفراخ كويس جدا بورق الويل , عشان تاخد الطعم
وبس كده...... بس انتى ممكن كمان تقطعى تحت الفراخ بطاطس بتكون جميله برضه
كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

فراخ مشويه بالفرن :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

فراخ مشويه بالفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: