منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 40 عُضو متصل حالياً :: 2 عُضو, 0 عُضو مُختفي و 38 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

joka.jaky, وائل ربوع

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

حلول لحاجات مهمه وانتى بتطبخى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

20032010

مُساهمة 

default حلول لحاجات مهمه وانتى بتطبخى




دول عن تجربه ليه
اولا
لوالرز شاط اتحرق شويه مش اوى يعنى تشيليه وتحيطيه على الرخام وشويه مياه ساقعه او الحنفيه تحت على الرخام مش على الرز فيهدى الحراره من تحت اما اذا ضيفتى مياه يعجن وريحه الشياط تنتشر فى الرز

ثانيا
علبه الصلصه طبعا كلنا يتنعذب فى فتحها لو وضعتى الغطى يعنى تقلبى العلبه على نار هاديه والغطا الصاج على النار من بعيد شويه هتلاقى الصاج اتفتح بكل سهوله بدون اى تعب الغطا

ثالثا
وضع الملح على البيض مع السلق بيوقف عمليه الفرقعه والبيضه تفضل سليمه

رابعاا
الخل يوضع حبه صغيره على اللحمه المسلوقه يسرع النضج وخاصه لو كانت عجوزه
واى خدمه لما افتكر حاجه جديده هقولكوا عليها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

حلول لحاجات مهمه وانتى بتطبخى :: تعاليق

مُساهمة في 20.03.10 16:12 من طرف لولي

جميل جدا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 05.04.10 22:20 من طرف سهيله احمد

بارك الله فيك ياقمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 05.04.10 22:24 من طرف كليوباترا

اى خدمه منورنى كلكم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 06.04.10 8:25 من طرف ام يوسف

راااااائع شكرا ليكي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى