منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 69770
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
20032010
دول عن تجربه ليه
اولا
لوالرز شاط اتحرق شويه مش اوى يعنى تشيليه وتحيطيه على الرخام وشويه مياه ساقعه او الحنفيه تحت على الرخام مش على الرز فيهدى الحراره من تحت اما اذا ضيفتى مياه يعجن وريحه الشياط تنتشر فى الرز

ثانيا
علبه الصلصه طبعا كلنا يتنعذب فى فتحها لو وضعتى الغطى يعنى تقلبى العلبه على نار هاديه والغطا الصاج على النار من بعيد شويه هتلاقى الصاج اتفتح بكل سهوله بدون اى تعب الغطا

ثالثا
وضع الملح على البيض مع السلق بيوقف عمليه الفرقعه والبيضه تفضل سليمه

رابعاا
الخل يوضع حبه صغيره على اللحمه المسلوقه يسرع النضج وخاصه لو كانت عجوزه
واى خدمه لما افتكر حاجه جديده هقولكوا عليها
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
جميل جدا
بارك الله فيك ياقمر
avatar
اى خدمه منورنى كلكم
راااااائع شكرا ليكي
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى