حلول لحاجات مهمه وانتى بتطبخى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72492
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

دول عن تجربه ليه
اولا
لوالرز شاط اتحرق شويه مش اوى يعنى تشيليه وتحيطيه على الرخام وشويه مياه ساقعه او الحنفيه تحت على الرخام مش على الرز فيهدى الحراره من تحت اما اذا ضيفتى مياه يعجن وريحه الشياط تنتشر فى الرز

ثانيا
علبه الصلصه طبعا كلنا يتنعذب فى فتحها لو وضعتى الغطى يعنى تقلبى العلبه على نار هاديه والغطا الصاج على النار من بعيد شويه هتلاقى الصاج اتفتح بكل سهوله بدون اى تعب الغطا

ثالثا
وضع الملح على البيض مع السلق بيوقف عمليه الفرقعه والبيضه تفضل سليمه

رابعاا
الخل يوضع حبه صغيره على اللحمه المسلوقه يسرع النضج وخاصه لو كانت عجوزه
واى خدمه لما افتكر حاجه جديده هقولكوا عليها

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
حلول لحاجات مهمه وانتى بتطبخى :: تعاليق
لولي
اميره جديده
اميره جديده
عدد المساهمات : 56
الاوسمه :

مُساهمة في 20.03.10 16:12 من طرف لولي

جميل جدا
سهيله احمد
اميره نشيطه
اميره نشيطه
رقم عضويتك : 231
عدد المساهمات : 159
الاوسمه :

مُساهمة في 05.04.10 22:20 من طرف سهيله احمد

بارك الله فيك ياقمر
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72492
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمة في 05.04.10 22:24 من طرف كليوباترا

اى خدمه منورنى كلكم
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمة في 06.04.10 8:25 من طرف ام يوسف

راااااائع شكرا ليكي

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى