منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

شاورمة على الطريقة التركي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 70983
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

المقادير:

كيلو شرائح فيليه كندوز
شرائح من الية الضاني "علشان تديها طعم"
بصل مقطع مكعبات
2 ملعقة بهارات
1/2 كوب خل
ملح وفلفل

الطريقة:
1- هحط شرائح الحمة في حلة "بايريكس" وهتبّلها بالملح والفلفل والبهارات وهاحط عليهم البصل.

2- بعد كده أنزل عليها شرائح الية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هادخلها الفرن.

3- بعد ما تخرج من الفرن نشيل الية من عليها.

4- بعد كده هجيب طاسة وهاحط فيها الزيت والشاورمة الي خرجت من الفرن واقلبهم مع بعض، وبعدين نجيب العيش الشامي الكبير وندهنه بسلطة الطحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.

5- بعد كده هاجيب طاسة وأدهنها زبدة وهاحطها على النار وهاحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمرّ، وبعد كده أقلّبه على الناحية التانية.

6- بعد كده أجيب طبق التقديم وأقطّع الرغيف لنصفين وأزينه بالبقدونس والطماطم.. وبالهنا والشفا.

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

شاورمة على الطريقة التركي :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى