منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 34 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 34 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

06122010

مُساهمة 

default Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط









المقادير:

2 كوب كورن فليكس مطحون
1 كوب جبن الباراميزان المبشور
1/4 كوب سمسم
ملعقه صغيرة بابريكا (فلفل احمر حلو)

مقادير اضافيه:
1 دجاج مقطعه تم غليها او قليها سابقا لمده صغيرة
1/3 كوب لين

الطريقه:

اخلطى الاربع مقادير الاولى و غطيهم جيدا و ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
لتحضير الدجاج : ضع قطع الدجاج فى اللبن ثم غطيها بالخلطه الاولى
ثم ضعيها فى صينيه و ضع الصينيه فى الفرن على درجه حرارة 350 درجه و لمده 45 او 50 دقيقه حتى تستوى

و بالهنا و الشفا

Ingredients

2 cups crushed cornflakes
1 cup grated Parmesan cheese
1/4 cup sesame seeds
1 teaspoon paprika

ADDITIONAL INGREDIENTS:
1 broiler/fryer chicken (3 to 4 pounds), cut up
1/3 cup milk
Directions

In a bowl, combine the first five ingredients. Cover and refrigerate for up to 4 months.
To prepare chicken: Dip chicken pieces in milk, then roll in about 1-1/4 cups coating mix. Place in a greased 13-in. x 9-in. x 2-in. baking pan. Bake, uncovered, at 350 degrees F for 45-50 minutes or until chicken juices run clear.


خـــــــــــاص بـــــــــــــوصـــــــــــــفــــــات كــــليـــــوبـــــاتــــــرا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط :: تعاليق

مُساهمة في 06.12.10 19:56 من طرف Azzashaban

ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
يعنى اجهز للاكله قبلها ب 4 شهور
Smile)))

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 06.12.10 19:59 من طرف نفرتيتي

انا مش مقتنعه ب 4 شهور دى خالص
و عن نفسي هعملها قبلها بيوم بالكتير

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 07.01.11 20:47 من طرف sara_sa3323

صح اربع شهور ده كتير اوى انا اتصدمت بس تسلم ايديكى وان شاء الله اعملها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 08.01.11 1:16 من طرف mishmisha2

فعلا ده انا هكون نسيت اني عايزه اعمل فراخ بعد اربع شهور
ممكن تكون اربع ايام ولا حاجه
بس تسلم ايدك جميله اوي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى