وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
06122010
مُساهمةChicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط







المقادير:

2 كوب كورن فليكس مطحون
1 كوب جبن الباراميزان المبشور
1/4 كوب سمسم
ملعقه صغيرة بابريكا (فلفل احمر حلو)

مقادير اضافيه:
1 دجاج مقطعه تم غليها او قليها سابقا لمده صغيرة
1/3 كوب لين

الطريقه:

اخلطى الاربع مقادير الاولى و غطيهم جيدا و ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
لتحضير الدجاج : ضع قطع الدجاج فى اللبن ثم غطيها بالخلطه الاولى
ثم ضعيها فى صينيه و ضع الصينيه فى الفرن على درجه حرارة 350 درجه و لمده 45 او 50 دقيقه حتى تستوى

و بالهنا و الشفا

Ingredients

2 cups crushed cornflakes
1 cup grated Parmesan cheese
1/4 cup sesame seeds
1 teaspoon paprika

ADDITIONAL INGREDIENTS:
1 broiler/fryer chicken (3 to 4 pounds), cut up
1/3 cup milk
Directions

In a bowl, combine the first five ingredients. Cover and refrigerate for up to 4 months.
To prepare chicken: Dip chicken pieces in milk, then roll in about 1-1/4 cups coating mix. Place in a greased 13-in. x 9-in. x 2-in. baking pan. Bake, uncovered, at 350 degrees F for 45-50 minutes or until chicken juices run clear.


خـــــــــــاص بـــــــــــــوصـــــــــــــفــــــات كــــليـــــوبـــــاتــــــرا
كاتب الموضوع : نفرتيتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط :: تعاليق

ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
يعنى اجهز للاكله قبلها ب 4 شهور
Smile)))
انا مش مقتنعه ب 4 شهور دى خالص
و عن نفسي هعملها قبلها بيوم بالكتير
صح اربع شهور ده كتير اوى انا اتصدمت بس تسلم ايديكى وان شاء الله اعملها
فعلا ده انا هكون نسيت اني عايزه اعمل فراخ بعد اربع شهور
ممكن تكون اربع ايام ولا حاجه
بس تسلم ايدك جميله اوي
 

Chicken Crumb Coating زى فراخ كنتاكى المقرمشه بالضبط

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: