استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
06122010





المقادير:

2 كوب كورن فليكس مطحون
1 كوب جبن الباراميزان المبشور
1/4 كوب سمسم
ملعقه صغيرة بابريكا (فلفل احمر حلو)

مقادير اضافيه:
1 دجاج مقطعه تم غليها او قليها سابقا لمده صغيرة
1/3 كوب لين

الطريقه:

اخلطى الاربع مقادير الاولى و غطيهم جيدا و ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
لتحضير الدجاج : ضع قطع الدجاج فى اللبن ثم غطيها بالخلطه الاولى
ثم ضعيها فى صينيه و ضع الصينيه فى الفرن على درجه حرارة 350 درجه و لمده 45 او 50 دقيقه حتى تستوى

و بالهنا و الشفا

Ingredients

2 cups crushed cornflakes
1 cup grated Parmesan cheese
1/4 cup sesame seeds
1 teaspoon paprika

ADDITIONAL INGREDIENTS:
1 broiler/fryer chicken (3 to 4 pounds), cut up
1/3 cup milk
Directions

In a bowl, combine the first five ingredients. Cover and refrigerate for up to 4 months.
To prepare chicken: Dip chicken pieces in milk, then roll in about 1-1/4 cups coating mix. Place in a greased 13-in. x 9-in. x 2-in. baking pan. Bake, uncovered, at 350 degrees F for 45-50 minutes or until chicken juices run clear.


خـــــــــــاص بـــــــــــــوصـــــــــــــفــــــات كــــليـــــوبـــــاتــــــرا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

ضعيهم فى الفريزر لمده 4 اشهر
يعنى اجهز للاكله قبلها ب 4 شهور
Smile)))
انا مش مقتنعه ب 4 شهور دى خالص
و عن نفسي هعملها قبلها بيوم بالكتير
صح اربع شهور ده كتير اوى انا اتصدمت بس تسلم ايديكى وان شاء الله اعملها
avatar
فعلا ده انا هكون نسيت اني عايزه اعمل فراخ بعد اربع شهور
ممكن تكون اربع ايام ولا حاجه
بس تسلم ايدك جميله اوي
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى