وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 سلطة سيزر بالفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
09102015
مُساهمةسلطة سيزر بالفراخ




المقادير:
3 قطع صدور فراخ
2 ملعقة كبيرة مايونيز
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
1 خس كابوتشا
¼ كوب خل
ملح وفلفل
جبنة بارميزان (أو أي نوع تحبّيه)

للتزيين:
2 قطعة توست
زيتون أسود حلقات
طماطم مقطّعة شرائح

الطريقة:
1- شوّحي قطع الفراخ في قطعة زبدة صغيرة، وقطّعيها شرائح رفيعة.


2- اخلطي المايونيز والملح والفلفل والخل والزيت والثوم، وقلّبيهم مع بعض كويس أوي.

3- قطّعي الكابوتشا قطع صغيرة، وحطّي عليها الخليط اللي عملتيه مع الجبنة البارميزان وقلّبيهم مع بعض.

4- ادهني التوست بشوية زبدة، ودخّليه الفرن علشان يتحمّص، وبعد ما تطّلعيه كسّريه لقطع صغيرة، وضيفيه على الكابوتشا والخليط اللي عملتيه في طبق التقديم.

5- وفي الآخر حطّي قطع الفراخ، وزيّني الطبق بشرائح الطماطم والزيتون، وممكن تحطّي على الوش شوية جبنة بارميزان.
كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

سلطة سيزر بالفراخ :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

سلطة سيزر بالفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: السلطات والمشهيات والمخللات-
انتقل الى: