منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 34 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 34 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

سلطة سيزر بالفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

09102015

مُساهمة 

default سلطة سيزر بالفراخ






المقادير:
3 قطع صدور فراخ
2 ملعقة كبيرة مايونيز
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
1 خس كابوتشا
¼ كوب خل
ملح وفلفل
جبنة بارميزان (أو أي نوع تحبّيه)

للتزيين:
2 قطعة توست
زيتون أسود حلقات
طماطم مقطّعة شرائح

الطريقة:
1- شوّحي قطع الفراخ في قطعة زبدة صغيرة، وقطّعيها شرائح رفيعة.


2- اخلطي المايونيز والملح والفلفل والخل والزيت والثوم، وقلّبيهم مع بعض كويس أوي.

3- قطّعي الكابوتشا قطع صغيرة، وحطّي عليها الخليط اللي عملتيه مع الجبنة البارميزان وقلّبيهم مع بعض.

4- ادهني التوست بشوية زبدة، ودخّليه الفرن علشان يتحمّص، وبعد ما تطّلعيه كسّريه لقطع صغيرة، وضيفيه على الكابوتشا والخليط اللي عملتيه في طبق التقديم.

5- وفي الآخر حطّي قطع الفراخ، وزيّني الطبق بشرائح الطماطم والزيتون، وممكن تحطّي على الوش شوية جبنة بارميزان.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

سلطة سيزر بالفراخ :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى