منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 67503
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
18092015



تجيبي الكبد والقوانص وتغسليها كويس
وبعدين تقطعيها قطع صغيرة وتبشري عليها بصلتين متوسطتين
وتحطي ملح وفلفل اسود وملعقتين سمن وتقلبيهم عالنار
من حين لحين علشان مايلزقوش حتي ينضج :
امالعمل الباشميل نحضر 5ملاعق كبيرة دقيق نقلبهم في معلقتين سمن
لحد مايكون لونهم اصفر نسكب عليهم اللبن البارد ويستمر في التقليب عالنار
لحد مالخليط يتخن قوامه ثم نضعه يبرد ويكسر عليه 3بيضات وقليل من الفلفل الاسود والملح :
نضع نصف الباشميل في صينية فرن وبعدين نجيب نصف كميةالمكرونة المسلوقة (مكرونة قلم )
ونضعهم فوق الباشميل ثم الكبد والقوانص ثم باقي المكرونة ثم تغطي المكرونة بالنصف الاخر من الباشاميل وتدخل الفرن حتي النضج .
وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى