منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 31 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 31 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

كفتة الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

11072015

مُساهمة 

default كفتة الفراخ




كفتة الفراخ

المقادير:
1/ 2 كيلو صدور فراخ مفرومة.
بقدونس أو كسبرة خضراء مفرومة.
نصف معلقة نعناع.
بيضة.
ملح + فلفل أسود + بهارات مشكّلة.
بصلة مفرومة.
2 فلفل أخضر حار.
3 فصوص ثوم مفرومين.
بقسماط.
زيت للقلي.

الطريقة:
1- هاتي صدور الفراخ المفرومة واخلطيها مع البقدونس والنعناع والفلفل الأخضر والثوم والبهارات والبيضة والبقسماط والملح وشوية زيت ذرة.

2- ابدئي صبّعي الفراخ، ورصيها في صينية، ودخليها في الثلاجة لمدة نصف ساعة.

3- بعد ما تخرجيها من التلاجة ابدئي اقليها في الزيت، وخدي بالك إنك تهدّي النار عليها علشان تتحمر كويس.

4- بعد ما تتحمر طلعيها وحطيها على مناديل أو ورق علشان تتشرب الزيت.

5- بعد كده رصيها في طبق التقديم، وقدميها مع بطاطس وكاتشاب... وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كفتة الفراخ :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى