استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71667
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
11072015
كفتة الفراخ

المقادير:
1/ 2 كيلو صدور فراخ مفرومة.
بقدونس أو كسبرة خضراء مفرومة.
نصف معلقة نعناع.
بيضة.
ملح + فلفل أسود + بهارات مشكّلة.
بصلة مفرومة.
2 فلفل أخضر حار.
3 فصوص ثوم مفرومين.
بقسماط.
زيت للقلي.

الطريقة:
1- هاتي صدور الفراخ المفرومة واخلطيها مع البقدونس والنعناع والفلفل الأخضر والثوم والبهارات والبيضة والبقسماط والملح وشوية زيت ذرة.

2- ابدئي صبّعي الفراخ، ورصيها في صينية، ودخليها في الثلاجة لمدة نصف ساعة.

3- بعد ما تخرجيها من التلاجة ابدئي اقليها في الزيت، وخدي بالك إنك تهدّي النار عليها علشان تتحمر كويس.

4- بعد ما تتحمر طلعيها وحطيها على مناديل أو ورق علشان تتشرب الزيت.

5- بعد كده رصيها في طبق التقديم، وقدميها مع بطاطس وكاتشاب... وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى