وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 جلاش بالجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
06062015
مُساهمةجلاش بالجمبرى


جلاش بالجمبرى


المقادير
جمبرى
علبة جلاش
فلفل رومى- بصل - عصير ليمون - جنزبيل - صلصة طماطم ثوم مفروم
تتبيلة الجمبرى ( ملح&فلفل &بربيكا&كمون&كركم&زيت زيتون)
جبنة موازريلا - زيتون مخلل
طريقه التحضير
اول حاجة نحضر الجمبرى
ونتبلة من بالليل بالتبيلة دى ( ملح&فلفل &بربيكا&كمون&كركم&زيت زيتون)
نحمر البصل والفلفل الرومى ثم اضيفى الثوم والزنجبيل
ثم اضيفى الجمبرى المنظف والمتبل من الليل ثم قلبى الجمبرى دقيقه ثم اضيفى الطماطم وقليل ملح
وبعد مرور خمس دقائق اضيفى عصير الليمون ونتظر حتى ينشف ميته وطفى النار
وبكده الحشو بيكون جهز
نيجى للجلاش
ندهن صينية مربعة زبدة ونرص طبقات الجلاش راء راء وبين كل طبقة ندهن زبدة بالفرشة خفيف عشان يطلع مورق
وبعد ما نخلص نص كمية الجلاش نحط الجمبرى والجبنة الموتزريلا وزيتون اخضر وبعدين نكمل رص باقى الجلاش
واتبقى بعض الزيتون والجبنة قطعت عليهم حت طماطم صغيرة وحطيتهم على وش الصينية
كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

جلاش بالجمبرى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

جلاش بالجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: اكلات واطباق بحريه-
انتقل الى: