جلاش بالجمبرى

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 73618
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

جلاش بالجمبرى


المقادير
جمبرى
علبة جلاش
فلفل رومى- بصل - عصير ليمون - جنزبيل - صلصة طماطم ثوم مفروم
تتبيلة الجمبرى ( ملح&فلفل &بربيكا&كمون&كركم&زيت زيتون)
جبنة موازريلا - زيتون مخلل
طريقه التحضير
اول حاجة نحضر الجمبرى
ونتبلة من بالليل بالتبيلة دى ( ملح&فلفل &بربيكا&كمون&كركم&زيت زيتون)
نحمر البصل والفلفل الرومى ثم اضيفى الثوم والزنجبيل
ثم اضيفى الجمبرى المنظف والمتبل من الليل ثم قلبى الجمبرى دقيقه ثم اضيفى الطماطم وقليل ملح
وبعد مرور خمس دقائق اضيفى عصير الليمون ونتظر حتى ينشف ميته وطفى النار
وبكده الحشو بيكون جهز
نيجى للجلاش
ندهن صينية مربعة زبدة ونرص طبقات الجلاش راء راء وبين كل طبقة ندهن زبدة بالفرشة خفيف عشان يطلع مورق
وبعد ما نخلص نص كمية الجلاش نحط الجمبرى والجبنة الموتزريلا وزيتون اخضر وبعدين نكمل رص باقى الجلاش
واتبقى بعض الزيتون والجبنة قطعت عليهم حت طماطم صغيرة وحطيتهم على وش الصينية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
جلاش بالجمبرى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى