منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

17102014

مُساهمة 

default طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه




طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه



مقاديــر العجين :

كـــوب دقيق
2 كوب حليب
2 بيضه
ذرة ملح لو حادق وبدون لو الحشــو حلو



الطـــريقــه

تضرب المكـونات كلهـا بالخــلاط

نحضر طاسـه تيفـال متوسطه ونمسحها بقطنه مبلله بقليل من الزيت ونضعها على النار

وبمعيار فنجان قهوه صغير نأخد من الخليط ونصب فى الطاسه

ثانيه ونقلبه على الوجه الآخر


بعد كـده نكون خلصنا الكميه كلها نتركها تبرد ونكون مجهزين الحشو حسب النوع اللى عايزينه

يعنى ممكن حشــو بالعصاج أوشاورما اللحم أو الدجاج

أو قطع السجق الصغيره مع الفلفل المقطع والطماطم

او اصابع سوسيس

ولـو حلويبقـى بالكاستر أو المكسرات والقرفه


بالنسبه للحادق نلفه ونرصه فى صينيه ونقلب عليه صوص طماطم او مبشور

موزاريلا ويوضع فى الفرن

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى