طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72556
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه



مقاديــر العجين :

كـــوب دقيق
2 كوب حليب
2 بيضه
ذرة ملح لو حادق وبدون لو الحشــو حلو



الطـــريقــه

تضرب المكـونات كلهـا بالخــلاط

نحضر طاسـه تيفـال متوسطه ونمسحها بقطنه مبلله بقليل من الزيت ونضعها على النار

وبمعيار فنجان قهوه صغير نأخد من الخليط ونصب فى الطاسه

ثانيه ونقلبه على الوجه الآخر


بعد كـده نكون خلصنا الكميه كلها نتركها تبرد ونكون مجهزين الحشو حسب النوع اللى عايزينه

يعنى ممكن حشــو بالعصاج أوشاورما اللحم أو الدجاج

أو قطع السجق الصغيره مع الفلفل المقطع والطماطم

او اصابع سوسيس

ولـو حلويبقـى بالكاستر أو المكسرات والقرفه


بالنسبه للحادق نلفه ونرصه فى صينيه ونقلب عليه صوص طماطم او مبشور

موزاريلا ويوضع فى الفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى