منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
تحذير!!!! تنويه هام سيتم حذف اي موضوع بروابط خارجيه بالموضوع او بالصور نرجو الانتباه هذا يضر بالمنتدي
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 32 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 32 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
23112010
المقادير
بصل مبشور-2فص ثوم-ملح-فلفل اسود-ليمون-زعتر-خل-جوزه الطيب-بهارات فراخ-دقيق عادي-دقيق زره-5بيضات-
الطريقه
تقطع الدجاجه الي 8قطع وتشرح بالشوكه
تتبل الفراخ في التتبيله السابقه لمدة يوم
تغمس الفراخ في الدقيق الابيض ثم البيض ثم دقيق الزره
ويحمر في زيت غزير
Very Happy
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 23.11.10 1:44زمردة البحر
الظاهر انها لذيذة وشهية سأجربها بأذن الله تعالى*****بارك الله فيك Very Happy
في 23.11.10 12:09غرام اللعوب
معليش ممكن استفسار ايه دقيق الزره يعني دقيق الارز

ولا نوع من انواع الدقيق الابيض خاااص بالقلي ...

وهل ممكن اذا مالقيته احط دقيق النشاء

معليش وسلامة راسك مش عرافه هو اي نوع يمكن مش عندنا بالدوحه

وشكرا ع الوصفه السهله وشكلها مقرمشه ولذيذه ..تسلم ايديك
avatar
في 23.11.10 16:08كليوباترا
تسلم ايديكى روعه بجد ربنا يكرمك هجربها
في 23.11.10 21:37sama_farouk32
l fra5 l dbabes y3ny wla l baneh wla 3ady
wb3den ana 3ndy moshkla lsa bt3lm w kda fl m2ader mashy mwgoda bs msh 3rfa 27ot ad a mn kol 7aga
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى