منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 25 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 24 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

besa

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

بودينج خبز الموز بجوزالهند

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

14042014

مُساهمة 

default بودينج خبز الموز بجوزالهند




بودينج خبز الموز بجوزالهند




صوص البودينج

4 صفار بيض
2 كوب كريمة خفق
1/4 كوب سكر بودرة
2 ملعقة ماء ممزوجين بمعلقة نشا
سخنى كريمة الخفق لكن لا تصل للغليان

و بعدين سبيها على جنب
آخلطى صفار البيض و السكر و اضيفى معلقتين من الكريمة المخفوقة السخنة و بعدين زودى معلقتين تانى و قلبى و بعدين ارجعى صبى
الخليط بتاع البيض على الكريمة المخفوقة الساخنة فى اناء الطهى
و قلبى بمضرب البيض اليدوى والعملية دى عشان خاطر البيض مايستويش بفعل الحرارة و يبقى مقلى و ارجعى حطيه على النار تانى و قلبى
اضيفى خليط النشا و الماء و لما الخليط يبقى سميك
شيليه من على النار

اضيفى الصوص ده للبواقى بتاعة خبز الموز واخبزيه فى الفرن لمدة 10 دقائق فى فرن سابق التسخين

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

بودينج خبز الموز بجوزالهند :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى