منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

منتدى وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
 

 شاورمة على الطريقة التركي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
02022014
مُساهمةشاورمة على الطريقة التركي


شاورمة على الطريقة التركي
المقادير:

كيلو شرائح فيليه كندوز
شرائح من الية الضاني "علشان تديها طعم"
بصل مقطع مكعبات
2 ملعقة بهارات
1/2 كوب خل
ملح وفلفل

الطريقة:
1- هحط شرائح الحمة في حلة "بايريكس" وهتبّلها بالملح والفلفل والبهارات وهاحط عليهم البصل.

2- بعد كده أنزل عليها شرائح الية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هادخلها الفرن.

3- بعد ما تخرج من الفرن نشيل الية من عليها.

4- بعد كده هجيب طاسة وهاحط فيها الزيت والشاورمة الي خرجت من الفرن واقلبهم مع بعض، وبعدين نجيب العيش الشامي الكبير وندهنه بسلطة الطحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.

5- بعد كده هاجيب طاسة وأدهنها زبدة وهاحطها على النار وهاحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمرّ، وبعد كده أقلّبه على الناحية التانية.

6- بعد كده أجيب طبق التقديم وأقطّع الرغيف لنصفين وأزينه بالبقدونس والطماطم..

كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

شاورمة على الطريقة التركي :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

شاورمة على الطريقة التركي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى:  
المواضيع والمشاركات المنشورة تعبر عن رأي كاتبها, ولا تتحمل إدارة المنتدى أي مسئولية تجاهها.