منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
Princess TiTi
اميره جديده
اميره جديده
رقم عضويتك : 8283
عدد المساهمات : 10
الاوسمه :
11112010
طبعا أكيد كلنا بنضايق أوى لما نفتح الثلاجة ونمد ايدنا عشان ناخد ليمونة وفجأة نكتشف ان الليمون كله لونه غامق و عليه بقع وطرى جدا و المصيبة بقى لما نيجى نقطعها نصين و تعذبنا و بعد ده كله نلاقيها مفيهاش عصير... الحل بقى أنا مجرباه فى البيت، أول ما بشترى الليمون أروح على طول جايبه ورقة ألومنيوم "فويل" وحاطه فيها كل الليمون وقفلاها كويس وأحطها جوا درج الثلاجه وبكده بيفضل الليمون محتفظ بشكله وبقوامه لحد أخر ليمونة ومهما طالت مدة وجوده جوا الثلاجة ورق الألومنيوم بيحافظ عليه... جربوا و قولوا رأيكم Smile
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
تسلم ايديكى هجربها فكره هايله بجد نورتينا ياقمر
ميرسى ليكى واشاء الله تكون نتيجتها ممتازة معاكى Smile
avatar
تسلم الافكار وانا كمان هجربها
والله فكرة جميلة احنا دايما عندنا الليمون يبوظ فى الثلاجة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى