منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» (الأميرة)متميزون في تصنيع ارواب التخرج والكابات والأوشحه للجامعات والمدارس
اليوم في 17:41 من طرف joka.jaky

» الأميرة_ متخصصون في صناعة اليونيفورم لجميع المجالاتUniforms companies in Egypt
اليوم في 16:21 من طرف joka.jaky

» اكرم لتصنيع وتوريد ارواب وقبعات وأوشحة وملابس التخرجUniforms Company in cairo
اليوم في 15:19 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 14:43 من طرف besa

» شركة أكرم _متخصصون في تصنيع جميع انواع اليونيفورمUniforms factory in Egypt
اليوم في 14:39 من طرف joka.jaky

» مصنع السلام_تصنيع جميع انواع اليونيفورم والملابس الجاهزة(تصنيع لحساب الغير)
اليوم في 13:39 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:35 من طرف lolomagdy

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:11 من طرف samahreda

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:04 من طرف samahreda

» الخبز الفرنسي
أمس في 17:13 من طرف كليوباترا

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 20 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

باذنجان بانيه بجد تحفه

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

07112010

مُساهمة 

default باذنجان بانيه بجد تحفه






Uploaded with ImageShack.us

المقادير:

2 إلى 3 حبة باذنجان رومي
قليل من الدقيق

قليل من البقسماط
2 بيضة مخفوقة وعليها ملح وفلفل
زيت للقلي
قليل من البقسماط
بيضتين
ملح وفلفل
زيت للقلي
خل

الطريقة:


يقشر الباذنجان ويقطع شرائح سمكها مناسب.
يتبل الباذنجان بالقليل من الملح و الخل
يغطى الباذنجان بالدقيق من الوجهين.
نأخذ كل شريحة ونضعها في البيض المخفوق وعليه فلفل اسود.
بعد ذلك نأخذ كل شريحة ونضعها فى البقسماط من الوجهين.
يجهز زيت غزير في المقلاة وعندما يسخن يتم قلي الباذنجان فيه حتى يحمر من الوجهين ويكون لونه فاتح ويخرج من النار ثم يوضع على ورق يشرب الزيت ويقدم ساخن أو بارد


و الطريقه ديه على ضمانتى و بالهنا و الشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

باذنجان بانيه بجد تحفه :: تعاليق

مُساهمة في 07.11.10 14:26 من طرف عيون القلب

يا ولا يا ولا هههههههه
اكننا بناكل فراخ فعلا
دا انتي ربنا هيكرمك اخر حاجة لانك بتفكري ف الغلابة الي زينا هههههههههههههههه لله لله حنن لله لل حنن
هجربة كدة واقولك راي يا نفرتيتي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 07.11.10 14:49 من طرف نفرتيتي

ههههههههه
جربيها و ان شاء الله تعجبك يا قمرايه
انا بحبها اوى و ابقى قوليلي رايك
اهلا بيكي معانا نورتينا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 08.11.10 0:15 من طرف عيون القلب

دة نورك يا قمر
هجربها اكيد لما التلاجة تخلص من عندنا مش هيفضل غير الباذنجاااااان
ساعتها هفكر واخدة واعملة وهقولك راي بصراحة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 08.11.10 0:16 من طرف عيون القلب

دة نورك يا قمر
هجربها اكيد لما التلاجة تخلص من عندنا مش هيفضل غير الباذنجاااااان
ساعتها هفكر واخدة واعملة وهقولك راي بصراحة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى