منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
20102013

حفظ الكسبره و البقدونس لوقت طويل بدون تجفيف

الطريقه
كمية من البقدونس و الكزبرة

 
و هذا شكل الكزبرة عشان فى ناس مش بتعرف الفرق بين الكزبرة والبقدونس او بتتلغبط بينهم وانا كنت منهم 
ورق الكزبرة بيكون كبيرة


 
و هذا البقدونس ورقة صغير


 
بندا نغسل كل حاجة لوحدها الكزبرة لوحدها و البقدونس لوحدة 



نغسلة كويس جداا بالماء عددة مرات و الافضل يكون ماء دافىء لا ساقع اوى ولا سخن


 
نصفى الخضرة من الماء و نجهز الخل الابيض


 
نضيف منهم كمية ع الخضرة


 
و نضيف مااااء عليها و نتركه منقووع حوالى ربع ساعة ثم نغسلة مرة اخرى جيداا من الخل


 
و نضعة ع فوطة مطبخ نظيفة و ننشفة جيداا من الماء


 
نجهز مناديل ورقية للمطبخ و نضع فيها كمية من الخضرة بالشكل دا


 
و نلف المناديل كويس جداا ثم نلف عليه ورق نايلون


 
بالشكل دا نغلفة كويس جداا و ممكن فى كيس نايلون


 
هنا خصلت الكمية و كتب ع كل لفه الاسم 



نحتفظ بيهم فى التلاجة فى الرف العلوى و حتقطع لمدة حوالى اسبوع او 10 ايام بدون ان تدبل و كأنها لسة فريش



و ممكن نعمل نفس الفكرة مع اى ورقيات زى الشبت و النعناع و الريحان الفريش




المصدر : أسرار المطبخ مع شاهى 

مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى