منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» ملابس التخرج و الكابات للجامعات و المدارس01003358542–01200561116–0233354889
اليوم في 17:51 من طرف jako jeko

» شركات 3A لتصنيع اليونيفورم بكافة التخصصات بالفنادق والمصانع وشركات الامن والمستشفيات
اليوم في 17:18 من طرف mrianawessa

» الان رقم تليفون صيانة وستنجهاوس 01112124913 | عروض حصرية | 0235700997 توكيل فريزر وستنجهاوس westinghouse
اليوم في 16:28 من طرف صيانة كاريير

» تليفون صيانة وايت وستنجهاوس 01060037840 | عروض حصرية | 0235700997 توكيل ثلاجه وايت وستنجهاوس white westinghouse
اليوم في 16:26 من طرف صيانة كاريير

» الان رقم تليفون صيانة ويرلبول 0235700994 | عروض حصرية | 01154008110 توكيل ثلاجة ويرلبول whirlpool
اليوم في 16:21 من طرف صيانة كاريير

» الان رقم تليفون صيانة فريجيدير 0235700994 | عروض حصرية | 01093055835 توكيل ثلاجات فريجيدير frigidaire
اليوم في 16:20 من طرف صيانة كاريير

» الان رقم تليفون صيانة كلفينيتور 0235700994 | عروض حصرية | 01092279973 توكيل ثلاجات كلفينيتور kelvinator
اليوم في 16:20 من طرف صيانة كاريير

» ماسكات طبيعية لعلاج مشاكل الشعر قبل الزفاف
اليوم في 14:34 من طرف كليوباترا

» أربح 4 دولار يوميا واكثر لكل 100 زياره
اليوم في 14:20 من طرف korossama

» 5 حقائق هامه حول تقشير البشرة
اليوم في 14:13 من طرف كليوباترا

حفظ الكسبره و البقدونس لوقت طويل بدون تجفيف

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي


حفظ الكسبره و البقدونس لوقت طويل بدون تجفيف

الطريقه
كمية من البقدونس و الكزبرة

 
و هذا شكل الكزبرة عشان فى ناس مش بتعرف الفرق بين الكزبرة والبقدونس او بتتلغبط بينهم وانا كنت منهم 
ورق الكزبرة بيكون كبيرة


 
و هذا البقدونس ورقة صغير


 
بندا نغسل كل حاجة لوحدها الكزبرة لوحدها و البقدونس لوحدة 



نغسلة كويس جداا بالماء عددة مرات و الافضل يكون ماء دافىء لا ساقع اوى ولا سخن


 
نصفى الخضرة من الماء و نجهز الخل الابيض


 
نضيف منهم كمية ع الخضرة


 
و نضيف مااااء عليها و نتركه منقووع حوالى ربع ساعة ثم نغسلة مرة اخرى جيداا من الخل


 
و نضعة ع فوطة مطبخ نظيفة و ننشفة جيداا من الماء


 
نجهز مناديل ورقية للمطبخ و نضع فيها كمية من الخضرة بالشكل دا


 
و نلف المناديل كويس جداا ثم نلف عليه ورق نايلون


 
بالشكل دا نغلفة كويس جداا و ممكن فى كيس نايلون


 
هنا خصلت الكمية و كتب ع كل لفه الاسم 



نحتفظ بيهم فى التلاجة فى الرف العلوى و حتقطع لمدة حوالى اسبوع او 10 ايام بدون ان تدبل و كأنها لسة فريش



و ممكن نعمل نفس الفكرة مع اى ورقيات زى الشبت و النعناع و الريحان الفريش




المصدر : أسرار المطبخ مع شاهى 

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى