حفظ الكسبره و البقدونس لوقت طويل بدون تجفيف

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي


حفظ الكسبره و البقدونس لوقت طويل بدون تجفيف

الطريقه
كمية من البقدونس و الكزبرة

 
و هذا شكل الكزبرة عشان فى ناس مش بتعرف الفرق بين الكزبرة والبقدونس او بتتلغبط بينهم وانا كنت منهم 
ورق الكزبرة بيكون كبيرة


 
و هذا البقدونس ورقة صغير


 
بندا نغسل كل حاجة لوحدها الكزبرة لوحدها و البقدونس لوحدة 



نغسلة كويس جداا بالماء عددة مرات و الافضل يكون ماء دافىء لا ساقع اوى ولا سخن


 
نصفى الخضرة من الماء و نجهز الخل الابيض


 
نضيف منهم كمية ع الخضرة


 
و نضيف مااااء عليها و نتركه منقووع حوالى ربع ساعة ثم نغسلة مرة اخرى جيداا من الخل


 
و نضعة ع فوطة مطبخ نظيفة و ننشفة جيداا من الماء


 
نجهز مناديل ورقية للمطبخ و نضع فيها كمية من الخضرة بالشكل دا


 
و نلف المناديل كويس جداا ثم نلف عليه ورق نايلون


 
بالشكل دا نغلفة كويس جداا و ممكن فى كيس نايلون


 
هنا خصلت الكمية و كتب ع كل لفه الاسم 



نحتفظ بيهم فى التلاجة فى الرف العلوى و حتقطع لمدة حوالى اسبوع او 10 ايام بدون ان تدبل و كأنها لسة فريش



و ممكن نعمل نفس الفكرة مع اى ورقيات زى الشبت و النعناع و الريحان الفريش




المصدر : أسرار المطبخ مع شاهى 

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى