خطوات عمل تارت الموز بالكراميل والكريم شانتيه

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 73639
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

خطوات عمل تارت الموز بالكراميل والكريم شانتيه


المقادير:


• 2 باكو بسكويت عادي ونفرمه

• 1 كوب سكر.

• 1 كوب كريمة.

• كريم شانتيه.

• موز.

• 1 كوب زبدة (سايحة).




الطريقة:


• أول حاجة هعملها هي "صوص الكراميل" وده هعمله بإني هجيب طاسة وأحطها على النار وأحط فيها السكر وأول ما لون السكر يتغير ويعمل صوص "لونه بني" أطفي عليه وبعد كده أحط عليه "الكريمة".




• بعد كده هجيب البسكويت الناعم المفروم وأقلبه مع شوية زبدة لحد ما يتجانس ويعمل عجينة.

• بعد كده هجيب صينية وهضع عليها ورق ألومنيوم بحيث إنه ياخد شكل الصينية.

• هبدأ أفرد البسكويت بالزبدة على الصينية وأدخله الفريزر لمدة 45 دقيقة علشان يجمد.



• بعد مرور 45 دقيقة أخرج البسكويت من الفريزر وأشيله بالراحة من على الورق وأحطه في طبق مدور...بس قبل ما أحطه على الطبق المدور أجيب شوية كريم شانتيه وأفردهم في طبق التقديم وأحط عليهم البسكويت المجمد....وبعد كده أقطع  الموز  على البسكويت المجمد.


• بعد ما أخلص تقطيع الموز  أبدأ أفرد عليه باقي الكريم شانتيه وأغطي كل الحروف بالكامل.

• وبعد كده وآخر حاجة أضع صوص الكريم كراميل بشكل عشوائي

ده الشكل النهائي لطبق تارت  الموز  بالكراميل والكريم شانتيه..وبالهنا والشفا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى