وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

  خطوات تحضير التوفى الايطالى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
12082013
مُساهمة خطوات تحضير التوفى الايطالى


خطوات تحضير التوفى الايطالى



المقادير:

رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر - 2/1 كوب لوز مقشور انصاف - معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح - 1 كوب زبده

فى حله ضغيره هنسيح الزبده بس خلى بالكم ان الكميه هتتضاعف لذلك نقوا اوانى متسعه للتوفى



على نار هادئه نسيح الزبده معاها السكر والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى صبوره واوعى تعلى النار على التوفى



بعد ما الزبده تسيح والسكر يذوب على النار شويه وهتلقى فى الصوره دى الزبده شكلها بيفور وده مقصود عشان نطير الماء الموجود فى الزبده

اول لما الماء الى فى الزبده ما هتطير لون المزيج هيبتدى يتغير




الشطاره بقى انك تشيلى المزيج من على النار قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت "طبعا الى عندهم ترمومتر هيساعد جدااا فى ظبط الطوفى"

بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه عن النار وضيفى الفانيليا

افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه هيتشكل اسرع مما تتصورى



رشى رقائق الشكولاته على التوفى وانتظرى ثوانى حتى تتمكن حراره التوفى من تسييح الشكولاته ثم افرديها بالمعلقه على وش التوفى





رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص



كاتب الموضوع : كليوباترا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

خطوات تحضير التوفى الايطالى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

خطوات تحضير التوفى الايطالى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: الحلويات الشرقيه والغربيه-
انتقل الى: