منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
28102010


Uploaded with ImageShack.us


الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرومه
وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات
انما فى الممبار البقرى
خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
بصل مقطع
شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
ارز مصرى غير منقوع
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
زيت
شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى

(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


By rollaamazo at 2010-10-27

نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناسب

انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف



By rollaamazo at 2010-10-27

طبعا ده جزء من الممبار

نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح



By rollaamazo at 2010-10-27


نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الممبار من الحله

ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى علشان التحمير

نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزائد

وده شكله النهائى


By rollaamazo at 2010-10-27
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 01.11.10 19:37ام يوسف
تسلم ايدك
في 02.11.10 12:21نفرتيتي


Uploaded with ImageShack.us
avatar
في 02.11.10 14:38hoba mohamed
تسلم ايدك يا قمر شكله مغرى اوى ههههههههههه اصلى بموت فيه وانا الحمدلله شاطره اوى فى عمايله وسريعه كمان وبعرف انضفه كويس جدا دنا مشهوره فى العيله ههههههههههههه
بارك الله فيك يا قمر ع التوبيك I love you
في 02.11.10 19:47osamabeer
والله من شكله جوعت تسلم ايدك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى