منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» شركة يونيفورم بمصر_ موديلات لارواب التخرج والكاباتUniforms Company in Egypt
اليوم في 17:34 من طرف joka.jaky

» uniformالاميرة لجميع انواع اليونيفورم(نورد لكل الدول العربية)Uniforms Company in cairo
اليوم في 16:46 من طرف joka.jaky

» متخصصون في تصنيع ملابس التخرج Graduation(ارواب التخرج-الكابات-أوشحة)01200561116
اليوم في 16:16 من طرف joka.jaky

» تفصيل اي زي موحد بمصانعنا لكبرى الشركات والمؤسسات بالقاهرة والدول العربية
اليوم في 15:11 من طرف joka.jaky

» تفصيل جميع انواع اليونيفورم(مصنع السلام)تصنيع لحساب الغيرUniforms factory in cairo
اليوم في 14:33 من طرف joka.jaky

» البحوث الكمية
اليوم في 14:23 من طرف وائل ربوع

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:44 من طرف besa

» التنظيف الممتاز يبدأ بخطوة
اليوم في 13:40 من طرف وائل ربوع

» مطابخ ( لسنا الوحيدون ولكننا الافضل مطابخنا ترضى جميع الاذواق 012445057 - 224759390 )Acrylic
اليوم في 13:39 من طرف minamrmr

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:24 من طرف lolomagdy

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 57 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 57 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

طريقة عمل باونتي كيك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

08082013

مُساهمة 

default طريقة عمل باونتي كيك




طريقة عمل باونتي كيك

باونتي كيك مش محتاج أني امدح فيها كتيير لانها بالفعل هي نفس طعم الجاهز بالضبط
والصراحه الوصفات هنا ف المنتدي كتيير وكلها حلوة ماشاء الله عليهم
ولكني لاحظت ان الحشو فيه سميد
والمفروض ان الباونتي الاساسي مافيه سميد
ودي طريقتي من سنوات والحمد لله ناجحة ولذيذة وبتدوب ف الفم
واللي هاتجربها هاتعرف فعلا انها نفس الجاهز
طولت عليكم اليكم المقادير
الطبقة الاولي:
كيك شيكولا اي طريقة انتي اعتمدتيها عندك
 

الطبقة التانية(الحشو):
1 كوب حليب
اصبع زبدة
نصف كوب سكر
1/2 2 كوب جوز الهند
الطبقة الثالثة:
3 حبة جالكسي سادة
علبة قشدة
الطريقة:
نحضر الكيك بالطريقة المعتادة انا هنا قسمت الخليط ع صينيتين
عشان الطبقة الاولي لازم تكون رقيقة
وكمان عملت صينيتين عشان كان عندي ضيوف
ده شكل الخليط

يصب ف صينية مدهونه

وتخبز

نيجي دلوقتي لتحضير الطبقة الثانية
نضع الحليب والسكر والزبدة مع بعض ع النار ونحرك حتي الغليان

ثم نضيف جوز الهند ونقلب حتي يتجانس الخليط

وده شكله لذيذ جدا

ثم يفرد الحشو علي طبقة الكيك

ثم نسيح الشيكولا في حمام مائي ونضيف عليها القشطة

ثم تصب ع الطبقة التانية وندخلها الثلاجة

وبنفس الحشو عملت منها شيكولا باونتي ودي فعلا هي اللي نفس طعم الجاهز
دهنت قوالب السيلكون بالشيكولا ودخلتها الفريزر حتي تتماسك مش بتاخد وقت خمس دقايق 
ثم يصب شوي م الحشو

ثم تصب باقي الشيكولا المذوبة طبعاً وندخلها الفريزر مرة تانية حتي تتماسك
ودي النتيجه






 منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقة عمل باونتي كيك :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى