طريقة عمل باونتي كيك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72651
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

طريقة عمل باونتي كيك

باونتي كيك مش محتاج أني امدح فيها كتيير لانها بالفعل هي نفس طعم الجاهز بالضبط
والصراحه الوصفات هنا ف المنتدي كتيير وكلها حلوة ماشاء الله عليهم
ولكني لاحظت ان الحشو فيه سميد
والمفروض ان الباونتي الاساسي مافيه سميد
ودي طريقتي من سنوات والحمد لله ناجحة ولذيذة وبتدوب ف الفم
واللي هاتجربها هاتعرف فعلا انها نفس الجاهز
طولت عليكم اليكم المقادير
الطبقة الاولي:
كيك شيكولا اي طريقة انتي اعتمدتيها عندك
 

الطبقة التانية(الحشو):
1 كوب حليب
اصبع زبدة
نصف كوب سكر
1/2 2 كوب جوز الهند
الطبقة الثالثة:
3 حبة جالكسي سادة
علبة قشدة
الطريقة:
نحضر الكيك بالطريقة المعتادة انا هنا قسمت الخليط ع صينيتين
عشان الطبقة الاولي لازم تكون رقيقة
وكمان عملت صينيتين عشان كان عندي ضيوف
ده شكل الخليط

يصب ف صينية مدهونه

وتخبز

نيجي دلوقتي لتحضير الطبقة الثانية
نضع الحليب والسكر والزبدة مع بعض ع النار ونحرك حتي الغليان

ثم نضيف جوز الهند ونقلب حتي يتجانس الخليط

وده شكله لذيذ جدا

ثم يفرد الحشو علي طبقة الكيك

ثم نسيح الشيكولا في حمام مائي ونضيف عليها القشطة

ثم تصب ع الطبقة التانية وندخلها الثلاجة

وبنفس الحشو عملت منها شيكولا باونتي ودي فعلا هي اللي نفس طعم الجاهز
دهنت قوالب السيلكون بالشيكولا ودخلتها الفريزر حتي تتماسك مش بتاخد وقت خمس دقايق 
ثم يصب شوي م الحشو

ثم تصب باقي الشيكولا المذوبة طبعاً وندخلها الفريزر مرة تانية حتي تتماسك
ودي النتيجه






 منقول

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
طريقة عمل باونتي كيك :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى