المواضيع الأخيرة

الكنافة بالكاسترد و المكسرات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72336
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

الكنافة بالكاسترد و المكسرات

نطلع الكنافة من الفريزر ونفركها على طول بمعلقتين سكر بودرة وبعدين نسيح من 3 -4 ملاعق سمنة كبار حسب كمية الكنافة ونفركها كويس بالسمنة بايدينا لحد ماتشرب السمنة كويس وتكون بتلمع اوى ,, نجيب القالب بتاعنا لو كان تيفال ماندهنوش بحاجة ونرص طبقة الكنافة ونضغطها كويس بايدينا ونحط طبقة وفيرة من الكاسترد (( انا استعملت البودر الجاهز وحضرته بالطريقة المكتوبة على العلبة لكن خفت السكر للنصف عشان شربات الكنافة تقيل وسكره زيادة ولازم الكاسترد يكون بارد تماما حتى لو تكتل وعمل حت عادى مفيش مشكلة هيدوب فى الفرن وهيبقى طبقة متجانسة )) ونغطى الكاسترد بطبقة تانية من الكنافة ونساويها كويس بايدينا بدون ضغط عشان الكاسترد مايطلعش من الجوانب ونتاكد ان كل طبقة الكاسترد متغطية تماما بالكنافة

وندخلها فرن مسخن مسبقا على 200 لمدة 20 دقيقة لحد مالجوانب تدأ تحمر اطفى الفرن ولعى الشواية وحطيها على ارضية الفرن عشان الطبقة العلوية تستوى والوش يتحمر هتاخد حوالى 5 دقايق كمان وطلعيها اسقيها بالشربات البارد على طول ورشى على الوش مكسرات محمصة مفرومة زى منا عملت

وشربات الكنافة بيكون 2 سكر +1 ماء على النار حتى الغليان وبعدين عصير نص ليمونة واوطى النار واسيبهلحد مايعقد وارفعه من على النار واسيبه يبرد تماما والمفروض اكون مجهزاه قبل مابدأ فى الكنافة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الكنافة بالكاسترد و المكسرات :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى