منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» طرق تفتيح البشرة
اليوم في 1:31 من طرف روح مقتولة

» لتكبير المؤخرة والارداف
اليوم في 1:29 من طرف روح مقتولة

» لو عايبزة تخسى بسرعه
اليوم في 1:24 من طرف روح مقتولة

» طريقة صنع الشوكولاتة
اليوم في 0:44 من طرف كليوباترا

» سلطة البطاطس والبيض
اليوم في 0:38 من طرف كليوباترا

» قهوة الموكا الساخنه
اليوم في 0:37 من طرف كليوباترا

» الزنجبيل لتخفيف آلام العضلات
اليوم في 0:36 من طرف كليوباترا

» شرائح السلمون بالفستق
اليوم في 0:35 من طرف كليوباترا

» السحلب بالمكسرات
اليوم في 0:34 من طرف كليوباترا

» كابتشينو بالكاكاو
اليوم في 0:33 من طرف كليوباترا

الحريرة المغربية في رمضان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

salsabil salma
اميره جديده
اميره جديده
عدد المساهمات : 24
الاوسمه :

مُساهمةsalsabil salma

بسم الله الرحملن الرحيم 
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


المقادير تكفي 4اشخاص



بصلة متوسطةمقطعة مكعبات صغيرة
1طماطم كبيرة مبشورة او مضروبة في الخلاط
شوية لحمة مقطعة قطع صغيرة
2ملاعق كبيرة صلصة طماطم
مكعب مرق
150 جرام حمص منقوع من باليل و مقشر
50جرام عدس منقوع ربع ساعة قبل الطبخ
50جرام شعرية او مكرونة صغيرة
4ملاعق كبيرة بقدونس اخضر و كزبرة خضراء
2 ملاعق كرفس
5 ملاعق دقيق ابيض
التوابل
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة صغيرة زنجبيل مطحون
ملعقة صغيرة بابريكا
شوية قرفة(ممكن الاستغناء عنها)

الطريقه

في طنجرة ضغط نحط البصل و اللحم و نضيف عليهم شوية زيت و نحطهم لغاية البصل ما يبتدي يدبل شوية مع التحريك


بعد كدا نضيف الطماطم و الصلصة و مكعب المرق و  العدس والتوابل و الحمص  اما الكزبرة و البقدونس و الكرفس فمبنحطهاش كلها بنسيب ملعقة صغيرةمن كل واحد منهم لبعدين
بنضيف لهم لتر مية و نقفل طنجرة الضغط و حطلها الصفارة بتاعته
بعد نص ساعة نفتح و نشوف الحمص ادا استوى و بيتهرس بسهولة
ادا كانت محتاجة مية بنضيف لها و بنسيبها لحد ما المية تغلي ونضيف الشعرية و بعدشويةنخلط الدقيق بالمية و نضيفه مع التحريك و نضيف شوية الكزبرة و البقدونس و الكرفس 
وممكن بدل الدقيق تحطي نشا لو حبيتي
ونسيبها لغاية لما الرغاوي اللي بتكون فوق  الحريرة  تقل ساعتها

بتكون استوت و الف هنا و شفا

ارجو تعجبكم الوصفة دي وياريت اللي عجبتها تقيم عشان انا كتبتها يجي عشر مرات ده غير عذابي مع الصور[/color][/color][/font][/b]



استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الحريرة المغربية في رمضان :: تعاليق

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 71096
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمة في 26.07.13 13:29 من طرف كليوباترا

تسلم ايديكي يا حبيبتى وكل سنه وانتى طيبه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى