وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
منتدي وصفات كليوباترا


أهلا وسهلا بك إلى وصفات كليوباترا .
أهلا وسهلا بك ضيفنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، وفي حال رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 الحريرة المغربية في رمضان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
26072013
مُساهمةالحريرة المغربية في رمضان


بسم الله الرحملن الرحيم 
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


المقادير تكفي 4اشخاص



بصلة متوسطةمقطعة مكعبات صغيرة
1طماطم كبيرة مبشورة او مضروبة في الخلاط
شوية لحمة مقطعة قطع صغيرة
2ملاعق كبيرة صلصة طماطم
مكعب مرق
150 جرام حمص منقوع من باليل و مقشر
50جرام عدس منقوع ربع ساعة قبل الطبخ
50جرام شعرية او مكرونة صغيرة
4ملاعق كبيرة بقدونس اخضر و كزبرة خضراء
2 ملاعق كرفس
5 ملاعق دقيق ابيض
التوابل
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة صغيرة زنجبيل مطحون
ملعقة صغيرة بابريكا
شوية قرفة(ممكن الاستغناء عنها)

الطريقه

في طنجرة ضغط نحط البصل و اللحم و نضيف عليهم شوية زيت و نحطهم لغاية البصل ما يبتدي يدبل شوية مع التحريك


بعد كدا نضيف الطماطم و الصلصة و مكعب المرق و  العدس والتوابل و الحمص  اما الكزبرة و البقدونس و الكرفس فمبنحطهاش كلها بنسيب ملعقة صغيرةمن كل واحد منهم لبعدين
بنضيف لهم لتر مية و نقفل طنجرة الضغط و حطلها الصفارة بتاعته
بعد نص ساعة نفتح و نشوف الحمص ادا استوى و بيتهرس بسهولة
ادا كانت محتاجة مية بنضيف لها و بنسيبها لحد ما المية تغلي ونضيف الشعرية و بعدشويةنخلط الدقيق بالمية و نضيفه مع التحريك و نضيف شوية الكزبرة و البقدونس و الكرفس 
وممكن بدل الدقيق تحطي نشا لو حبيتي
ونسيبها لغاية لما الرغاوي اللي بتكون فوق  الحريرة  تقل ساعتها

بتكون استوت و الف هنا و شفا

ارجو تعجبكم الوصفة دي وياريت اللي عجبتها تقيم عشان انا كتبتها يجي عشر مرات ده غير عذابي مع الصور[/color][/color][/font][/b]



كاتب الموضوع : salsabil salma
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الحريرة المغربية في رمضان :: تعاليق

رد: الحريرة المغربية في رمضان
مُساهمة في 26.07.13 13:29 من طرف كليوباترا
تسلم ايديكي يا حبيبتى وكل سنه وانتى طيبه
 

الحريرة المغربية في رمضان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: الشوربات والحساء-
انتقل الى: