منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
فتاة الاحزان
مشرفه قسم الشعر
مشرفه قسم الشعر
رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6876
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق
18102010
المقادير::--

6ملاعق فيليه-نصف فنجان لوز وصنوبر محمر-نصف فنجان عصير ليمون-2فنجان ارز مغسول-2كيلو بصل مقطع شرائح رقيقة-نصف فنجان زيت نباتى-نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود-2ملعقة صغيرة ملح-نصف ملعقة صغيرة كركم-2ملعقة كبيرة كمون ناعم

طريقة التحضير::--

ضعى السمك فى صينيه واخلطى عصير الليمون مع الكمون والملح والفلفل الاسود واتركى السمك يتبل طوال الليل
سخنى الزيت فى طاسة التحمير واضيفى ثلث كمية البصل حتى يصبح اللون ذهبيا
انشلى البصل من الطاسه ودعيه جانبا
اخرجى السمك من التتبيلة وضعى الدقيق على السمك وشوحى السمك لمدة3دقائق حتى يتحول لونه الى الذهبى وضعى السمك جانبا
اضيفى باقى البصل فى قاع صينية واضيفى فوقه البصل المحمر ثم رصى السمك عليه
اخلطى الارز وملعقة الكمون والكركم وااملح والفلفل الاسود داخل صينيه مع التقليب ثم رصيه فوق السمك واضيفى ماء مغلى لتغطية الارز بمقدار سم وضعى الصينية على نار عالية ثم قللى درجة الحرارة الى متوسطة حتى ينضج الارز
ارفعى الصينية من النار وضعى عليها الصنوبر واللوز وقدميها
وبالهنا


غير منقووووووول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

تسلمي مارو
في 19.10.10 2:27نور محمد عبد السلام
جميل يا قلبي انا عاوزه حاجه ايس كريم وكده مشروبات
المره الجايه مش تنسيني اللوز وانتي عارفه ههههههههههه
وحشتيني يا ماريان اوي
avatar
في 19.10.10 7:34فتاة الاحزان
يسلم مرورك ياsmmmhياقلبى
avatar
في 19.10.10 7:38فتاة الاحزان
من عينيا يااحلى نور فى الدنيا وانتى كمان صدقينى وحشتينى اوى اوى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى