منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 42 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 42 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

بيتزا هت لذيذة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

29042013

مُساهمة 

default بيتزا هت لذيذة




اولا: العجينه

2.5 كوب دقيق

1/4 كوب زيت

1كوب زبادى

كيس خميره فوريه وان وجدت خميره الخباز فهى افضل

ملعقه سكر كبيره

ملعقه صغيره ملح




يتم عجن المكونات جميعا جيدا ثم تترك لتتخمر





وهاهى بعد التخمير





ثم تقومى بتحضير الحضروات

(الطماطم -الفلفل-الزيتون -الجبن الرومى وما تشائين من اللحوم ان اردتى)





وبعد كده تقومى بتحضير الصلصه وهى عباره عن طماطم متسبكه -فلفل اسود -ملح -زعتر-ثوم (لمن اراد)




وزى
ما احنا عارفين تقومى بفرد العجينه بالصنيه ثم تقومين بوضع الخضروات
والجبن الرومى واللحوم كيف ما تحبى وبعدين بتغطى وش البيتزا بالجبنه
الموتزاريلا





كنت هنسى اصورها ولحقتها قبل ما اقفل الفرن

وبعد كده هتسيبيها تستوى ولما هتخلص اكيد هتكليها



و لا مستنيه اقولك تكليها كمان ازاى؟؟؟؟؟؟




باهنا والشفا ياقمرات

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

بيتزا هت لذيذة :: تعاليق

مُساهمة في 10.05.13 16:29 من طرف لوليه

سلمت الايادى ام يوسف

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى